DOLAR 32,3552
EURO 34,7075
ALTIN 2436,875
BIST 9991,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sunucu Saba Tümer, yeni yaşını yarı çıplak garsonlarla kutladı

Gerek paylaşımları gerekse de pozlarıyla her daim konuşulan başaran Saba Tümer, yeni yaşını sevenleriyle kutladı. Ünlü isimlerin katıldığı bir …

07.12.2021 13:52
273
A+
A-

Gerek paylaşımları gerekse de pozlarıyla her daim konuşulan başaran Saba Tümer, yeni yaşını sevenleriyle kutladı. Ünlü isimlerin katıldığı bir parti düzenleyen Saba Tümer’in pastası ve mekandaki garsonları adından söz ettirdi.

PARTİDE YARI ÇIPLAK GARSON RÜZGARI

Doğum günü için Kuruçeşme’deki bir mekanda arkadaşlarıyla bir araya gelen Saba Tümer’i Beren Saat, Kenan Doğulu ve Fersun Özbek gibi isimler yalnız bırakmadı. 51’inci yaşı için dudak şeklinde bir pasta yaptıran sunucunun partisindeki yarı çıplak garsonlar da çok konuşulacak konulardan biri oldu.

Parti çıkışı gazetecilerle sohbet eden Kenan Doğulu, “Sabacığımın doğum gününe katıldık. Çok güzel bir geceydi” şeklinde konuştu.

Magazin Haberleri


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.