DOLAR 32,4485
EURO 34,7187
ALTIN 2498,631
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Süreyya Yalçın hız motoruyla koyları gezdi

Son günlerde verdiği kilolarla isminden kelam ettiren sosyetik hoş Süreyya Yalçın, Bodrum’da tekne tatili yapıyor. 4 milyon kıymetinde yeni hız …

31.07.2021 08:14
167
A+
A-

Son günlerde verdiği kilolarla isminden kelam ettiren sosyetik hoş Süreyya Yalçın, Bodrum’da tekne tatili yapıyor. 4 milyon kıymetinde yeni hız motoruyla Türkbükü koylarında gezintiye çıkan Süreyya Yalçın, tekrar her zamanki üzere tüm dikkatleri üzerine çekti.

Hijyen kurallarını ihmal etmeyen sosyetik hoş, kısa bir gezintiden sonra özel hız motoruyla gezintiye başladığı yere yanaştı. Müdafaaları ile dikkat çeken Yalçın, eşi Ozan Boran ile konutlarının yolunu tuttu.

Türkiye’nin dört bir yanında eş vakitli başlayan yangınlar, herkesi üzerken, ünlüler de bu yangınlara sessiz kalmadı. Birçok ünlü bu yangınlara reaksiyon gösterirken ,Bodrum’da tatil yapan Süreyya Yalçın’ın paylaşımı görenleri hayrete düşürdü.

2016 yılında nikah masasına oturduğu Ozan Baran ile ABD’de yaşayan Süreyya Yalçın, geçtiğimiz hafta 46 bavulla Bodrum’a geldi. Hoş havanın tadını çıkarmak için teknesiyle çeşide çıkan Yalçın, Bodrum’da başlayan yangına aldırış etmeden pozlar verdi.

REAKSİYON ÇEKEN PAYLAŞIMI SİLDİ

Kısa müddette gündem olan Süreyya Yalçın’a “Sözün bittiği yer. Ülke yanıyor, sen poz veriyorsun” diye reaksiyon yağdı. Tenkitlerin akabinde arka arda paylaştığı pozları silen Yalçın, yangınla ilgili de paylaşım yaptı.

Instagram hesabının öykü kısmından bir paylaşım yapan Yalçın, “Rabbim herkesi korusun, yardımcısı olsun” sözlerini kullandı.

GÖREN ŞAŞTI KALDI!

Verdiği kilolar ve gösterişli hayatından paylaşımlarıyla isminden sıkça kelam ettiren Yalçın’ın, Amerika’dan getirdiği bavul sayısı görenleri şaşkına çevirdi.

Eşi ile havalimanından el ele ayrılan sosyetik hoş için VIP aracının yanı sıra 45 adet bavulu taşımak ismine öteki bir araç daha hazır bulundu.

BAGAJ SÜREÇLERİ İKİ SAAT SÜRDÜ

Özel eşyalarının olduğu el bavuluyla VIP araca binen Süreyya Yalçın, toplam 45 artı bir el bavuluyla Bodrum tatiline gelerek, değişik bir rekor kırdı.

İş insanı eşi Ozan Boran’la Bodrum Türkbükü’nde bulunan meskenlerinin yolunu tutan 37 yaşındaki sosyetik hoşun bagaj süreçleri iki saat sürdü.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.