DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor Ayşe Yüksel’den Aleyna Kalaycıoğlu’na müzikli gönderme!

Şampiyonluğu İsmail Balaban’ın kazandığı ‘Survivor 2021’ yarışının dikkat çeken isimlerinden Ayşe Yüksel, evvelki gün Aqua Florya AVM’de …

20.08.2021 13:55
418
A+
A-

Şampiyonluğu İsmail Balaban’ın kazandığı ‘Survivor 2021’ yarışının dikkat çeken isimlerinden Ayşe Yüksel, evvelki gün Aqua Florya AVM’de görüntülendi.

“BU MÜZİK ONA ARMAĞAN OLSUN”

Bir arkadaşı ile geldiği AVM’de dünyaca ünlü mağazaların vitrinlerini incelerken muhabirlerle karşılaşınca şaşıran Yüksel, objektiflerine poz verip ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Survivor Ayşe’ye, yarışta yıldızının barışmadığı Aleyna Kalaycıoğlu’na, trafikte seyir halindeyken açıp eşlik ettiği Serdar Ortaç’ın ‘Poşet’ müziği ile gönderme yaptığı argümanı soruldu.

“Evet arkadaşlar bu kişi hakkında hiçbir şey düşünmüyorum, bu müzik ona armağan olsun” diyen Ayşe Yüksel, daha sonra bir restorana geçerek akşam yemeği yedi.

Gönüllüler ekibinde yer alan yakın arkadaş olan ikili, daha sonra sık sık birbirlerini gaye alan açıklamalarda bulunmuştu. Kelam konusu müzikte, “Seni çöpe atacağım poşete yazık” kelamları yer alıyor.

ALEYNA’NIN GERÇEK AŞKI!

Aleyna Kalaycıoğlu ile kendisi üzere Survivor’da çaba eden oyuncu Batuhan Karacakaya, sevenleri tarafından birbirlerine çok yakıştırılmıştı. İkili hakkında aşk yaşadıkları tarafında haberler çıkmıştı.

Gerilimli geçen yarış sonrası soluğu tatilde alan ve sık sık tatil pozlarını paylaşan Survivor Aleyna’nın yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.

‘Survivor Panorama’ yorumcularından Gökhan Özdemir ile Aleyna Kalaycıoğlu ortasındaki aşk dedikodusu toplumsal medyanın gündemine bomba üzere düştü. İkilinin bir müddettir bir arada olduğu konuşuluyor.

Aleyna Kalaycıoğlu ve Gökhan Özdemir’in aşk haberlerinin akabinde Batuhan Karacakaya twitter hesabından şu iletisi paylaştı:
“Gerçeklerin er ya da geç açığa çıkma üzere bir huyu vardır. O yüzden rahat olun keyfinize bakın.”

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.