DOLAR 32,5212
EURO 34,8574
ALTIN 2438,162
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor Başak Özer’in büyük değişimi!

2009 yılında katıldığı ‘Var mısın Yok musun’ sayesinde tanınan Başak Özer, 2010’da yayınlanan ‘Survivor Kızlar-Erkekler’ yarışında sergilediği …

17.08.2021 15:52
338
A+
A-

2009 yılında katıldığı ‘Var mısın Yok musun’ sayesinde tanınan Başak Özer, 2010’da yayınlanan ‘Survivor Kızlar-Erkekler’ yarışında sergilediği performansla da dikkat çekmişti.

‘Var mısın Yok musun’ serüveni ailesinin baskıları sonucu başlayan Özer, “Televizyonda müsabakanın tanıtımlarını gördüm ancak pek ilgilenmedim. Annem ve babam benim adıma müracaat yapmış. Kamera karşısına çıkmak istemiyordum lakin baskılara dayanamadım” açıklamasını yapmıştı.

71 BİN TL KAZANDI!

Başak Özer, “İyi ki katılmışım diyorum” yorumunda bulunduğu müsabaka sonrası 71 bin TL’lik mükafatın yanı sıra büyük bir şöhretinde de sahibi olmuştu.

Merve Oflaz’ın şampiyonluk ipini göğüslediği ‘Survivor Kızlar-Erkekler’de 41 gün boyunca çaba eden Özer, müsabakayı altıncı olarak tamamlamıştı.

Oyuncu Burak Özçivit ile yaşadığı birliktelikle bir periyot isminden sıkça kelam ettiren Survivor Başak Özer, uzun yıllardır gözlerden uzak bir ömür sürüyor.

SON HALİ ŞAŞIRTTI

Levent İyigel ile evlendikten sonra Ali ismini verdiği oğlunu kucağına alan Başak Özer, bir müddettir toplumsal medya üzerinden bebek ve çocuk eserleri satıyor.

1988 doğumlu Başak Özer’in son hali toplumsal medyada gündem oldu. İşte Survivor Başak’ın yıllar içerisindeki büyük değişimi…

Özer, eşi Levent İyigel ile yer aldığı kareye, kalp emojisiyle birlikte, “İyi ki doğdun hayat arkadaşım. Kaç yıllarımız olsun. Seni çok çok çok seviyorum, seviyoruz” notunu yazmıştı.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.