DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor Turabi, Acun Ilıcalı’nın sözlerini paylaştı! ‘Özlediysen mesaj at’

Survivor’ın tartışmasız en popüler isimlerinden olan Turabi Çamkıran, parkur performansının yanı sıra hem oyun alanı hem de ada konseyinde yaptığı açıklamalar ve diğer yarışmacılarla yaşadığı polemiklerle de sık sık magazin gündemine geliyor …

Survivor Turabi, Acun Ilıcalı’nın sözlerini paylaştı! ‘Özlediysen mesaj at’
05.03.2024 11:49
34
A+
A-

Survivor’ın tartışmasız en popüler isimlerinden olan Turabi Çamkıran, parkur performansının yanı sıra hem oyun alanı hem de ada konseyinde yaptığı açıklamalar ve diğer yarışmacılarla yaşadığı polemiklerle de sık sık magazin gündemine geliyor.

All Star kadrosunda yer alarak hayranlarına sürpiz yapan Survvor Turabi, sakatlık haberiyle ise sevenlerini üzmüştü. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde, Turabi Çamkıran’ın Survivor’dan ayrıldığını duyurmuştu.

ACUN ILICALI’DAN OGEDAY VE TURABİ İTİRAFI

İlk bölümü 1 Ocak’ta ekranlara gelen Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ederken; ‘Survivor Ekstra’ programına konul olan Acun Ilıcalı, 2017 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Ogeday Girişken ve Turabi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“SAĞLAM BİR TURABİ OLSAYDI, OGEDAY’A YÜZDE 51 VERMEZDİM”

Ünlü televizyoncu, Şu an Ogeday bir adım önde ama Survivor sürprizlerin yarışması. Sağlam bir Turabi olsaydı, Ogeday’a yüzde 51 vermezdim. Turabi’nin bitiriciliği olağanüstü boyutta. Finale ikisi kalsaydı, ‘hangisi kazanır?’ deseniz, ‘kafa kafaya’ derdim” ifadelerini kullandı.

“NUMARAMI BİLİYORSUN ABİ”

Ilıcalı’nın açıklamalarını kendi sosyal medya hesabından paylaşan Turabi, “Beni özlediysen mesaj at abi. Eğer duygularını açık açık dökemiyorsan kelimelere kalp at, ben anlarım özlediğini. Hemen ararım. Numaramı biliyorsun abi hiç değişmedi. Hâlâ 1 numarayım” mesajını yazdı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.