DOLAR 32,3938
EURO 34,7899
ALTIN 2439,144
BIST 10005,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor’dan apar topar dönen Sahra’dan yeni paylaşım!

Survivor All Star 2024’te eleme adaylarından biri olan Sahra Işık yarışmayı bırakmıştı. Daha önce “Ateş gibi yanarken buz gibi durmak neymiş anlatacağım size” diyen Sahra, sosyal medyada dikkat çeken sözler paylaştı.

Survivor’dan apar topar dönen Sahra’dan yeni paylaşım!
18.02.2024 16:19
30
A+
A-

Tansiyonun hiç düşmediği Survivor All Star 2024’te bu defa iddialı yarışmacılardan biri olan Sahra Işık’ın yarışmayı terk etmesi gündem olmuştu.

Eleme gecesinde Murat Ceylan, “Normalde bu gece 4 adayımız vardı. Bu üçlünün yanında bir de Sahra olması gerekiyordu. Ancak arkadaşlar Sahra bu akşam ki mücadelede yer alamayacak. Arkadaşlar Sahra maalesef Survivor All Star’a veda etti” diyerek Sahra’nın gidişini duyurmuştu.

VEDA SONRASI İLK PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Eylül 2019’da iş insanı sevgilisi İdris Aybirdi ile nikah masasına oturan Işık’ın Survivor’a vedası sonrası 947 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu:

Hayatımı bitirmeye çalışanların, beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum. N-M-S…

“ANLATACAĞIM SİZE”

Sahra Işık, daha sonra sosyal medya hesabından arkası dönük bir fotoğrafını paylaşarak; “Ateş gibi yanarken buz gibi durmak neymiş anlatacağım size…” notunu düşmüştü.

“MERHAMETLİ SAHRA ÖLDÜ”

Sahra Işık son paylaşımda ise şunları söyledi:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.