DOLAR 32,5122
EURO 34,9412
ALTIN 2432,389
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yangın bölgesinde olan Gamze Özçelik’ten duygulandıran paylaşım

Yangınları denetim altına alma çalışmaları devam ederken Manavgat’a yardım götüren Haluk Levent ve Gamze Özçelik bir ortaya gelmiş ve …

05.08.2021 12:07
150
A+
A-

Yangınları denetim altına alma çalışmaları devam ederken Manavgat’a yardım götüren Haluk Levent ve Gamze Özçelik bir ortaya gelmiş ve fotoğraflarını paylaşmışlardı.

Gamze Özçelik son olarak yangın bölgesinden yeni paylaşımlar yaptı. Haluk Levent ile pozlarını paylaşan ünlü isim paylaşımında “İnanın çok büyük bir durumla gayret ediyoruz” dedi.

Gamze Özçelik daha sonra yaptığı paylaşımda ise hislerini şöyle söz etti: Bazen gittiğim bölgelerde denetimi kaybetmeyip, yanlışsız kararlar verebilmek için hislerimi bastırdığımı fark ediyorum.

“Hatta kendim bile anlayamıyorum bazen ne kadar etkilendiğimi. Ta ki kendimle baş başa kalana dek. Kaç kere biliyorum uçaktan inip otomobilime bindiğimde ağlama krizlerine girdiğimi…”

“Şimdi devam eden yangınsa, içimde büyümeye devam ediyor ve sanırım hiç sönmeyecek…”

Oyunculuk mesleğinin tepesindeyken hayatını bir anda değiştiren Gamze Özçelik’in kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği, 2017 yılından beri faaliyet gösteriyor.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.