DOLAR 32,3833
EURO 35,0519
ALTIN 2326,497
BIST 9090,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ali Koç: ‘Pusulamız şampiyonluk’

Fenerbahçe Kulübünde temmuz ayı Olağan Yüksek Divan Konseyi Toplantısı dün itibariyle gerçekleşti. 1.5 yıllık pandemi devrinde birinci defa …

01.08.2021 07:26
79
A+
A-

Fenerbahçe Kulübünde temmuz ayı Olağan Yüksek Divan Konseyi Toplantısı dün itibariyle gerçekleşti. 1.5 yıllık pandemi devrinde birinci defa üyelerle bir ortaya gelinerek Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapıldı.
Toplantıda Lider Ali Koç, yaptığı konuşmada gündemi kıymetlendirdi.
İşte Ali Koç’un konuşmasından satırbaşları:
-Futbolda tanıdık bir ismi vazifeye getirdik; Vitor Pereira. Bir kesim, daima bizi eleştiriyorlar. ‘Bielsa’yı getirecekti.’ deniyor. İnanın onu getirsek, ‘Bu, hayatında kupa kazanamamış.’ derlerdi. Pereira, bu ülkenin hakemlerini, federasyonunu, kadrolarını biliyor. Kupalar kazanmış, Porto’da 2 yıl üst üste şampiyonluk yaşamış, buraya gelmeye son derece dilekli, istekli, dinamik bir arkadaşımızı getirdik. Yarım kalan işini tamamlayacak. Bu mevzuda içim rahat.
-Biz bir spor kulübüyüz lakin bu yılın asıl odağı futbolda olacak. Topluluk olarak futbolda şampiyonluğu ve kutlamaları çok özledik. Futbol takımızdaki her bir birey, bu sorumluluk şuurunda misyonunu yapacaktır.
-Bu sene, Türkiye’de futbolun rengini sarı-laciverte boyamak durumundayız. Vakit zaman düşeceğiz lakin berbat maçlardan sonra o denli bir ortam yaratılıyor ki… Sizden bilhassa ricam, en düşük anlarımızda size gereksinimimiz var.
-Bizim pusulamız belirli, bu sene şampiyon olacağız. Tekrar doğuşun kıssasını yazacağımız bir dönem olsun.

‘Sessizlik ürkütmesin’
Transferdeki son durumu kıymetlendiren Lider Ali Koç, “Hocamız, kadroyu incelemek ve kimlerin gideceğini belirlemek istedi. Alanda her şeyini veren, terinin son damlasına kadar savaşan, hem sportif hem de özel hayatında sorumluluklarını bilerek yaşayan bir grup olmak zorundayız. Hocamız, gruptan ayrılmasını istediği oyuncuları aşağı üst belirledi. Transferdeki sessizliğimiz sizi ürkütmesin. Bunlar şuurlu adımlar” diye konuştu.

Aidat tartışması
Sarı-lacivertli kulübün yüksek divan şurası toplantısında aidat tartışmaları dikkat çekti. Seçimli genel konseyde 500 TL olarak kabul edilen yeni aidat konusu kimi üyeler tarafından reaksiyon topladı. Hem Divan Şurası Lideri Vefa Küçük hem de Lider Ali Koç bu bahiste üyelerle konuştu.
Daha sonra açıklama yapan Ali Koç, “Aidat konusunda, 500 TL ile ilgili ‘Zenginler Kulübü’ yakıştırmasını kabul etmiyorum. 50 TL olmasını kabul etmiyorum. Bu kadar yatırımlar olacak, havuz çalışacak 15-20 TL’ye, olimpiyatlara sportmenler yetiştireceğiz lakin üyelerin bir katkısı olmayacak… Bu kabul edilmez.

‘Kapışmaya hazırız’
Ali Koç, TFF’ye birtakım tenkitler getirerek, “Yayıncıyla yaşanan meseleler, yabancı kuralı…. Bu hususları, forma rengi gözetmeksizin çözmek için gayret verirken TFF’nin ve sayın Nihat Özdemir’in bu manada duruşu şaşkınlık ve kaygı vericidir. Biz Fenerbahçe olarak iş birliğine hazırız lakin bu garip tavrınız değiştirmedikçe sizlerle her ortamda kapışmaya hazırız. Fenerbahçe’nin hakkının yenmesine, tertemiz uğraşımızın sekteye uğratılmaması için elimizdeki bütün gücü kullanacağımızı buradan söz etmek istiyoruz. Artık hakem yanılgılarına tahammülümüz yok” dedi.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.