DOLAR 32,5214
EURO 34,8176
ALTIN 2426,237
BIST 9694,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Berkan Kutlu: “Elimden gelen her şeyi vereceğim”

UEFA Avrupa Ligi 3’üncü Ön Eleme Tipi birinci maçında yarın İskoçya’nın St. Johnstone kadrosu ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da yeni …

05.08.2021 02:37
105
A+
A-

UEFA Avrupa Ligi 3’üncü Ön Eleme Tipi birinci maçında yarın İskoçya’nın St. Johnstone kadrosu ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da yeni transfer Berkan Kutlu, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Galatasaray’da olduğu için çok memnun olduğunu belirten Berkan Kutlu, “Ülkemizde yangınlar var, umarım her şey yakın vakitte düzelir. Bizim de elimizden bir şey geliyorsa yapmaya hazırız. Galatasaray’ı seçmemde çok sebep var. Avrupa’dan da teklifler vardı. 2018’de bir anım var. Ağabeyimle birlikte hocayla fotoğraf çektirmek istemiştik. Hoca bizi kırmayıp benimle 45 dakika sohbet etmişti. O vakit Galatasaray amacım ve hayalim daha da güçlenmişti. O gün ben bir altyapı oyuncusuydum ve hoca bana kıymet verdi. Bugün buradayım, çok mutluyum” diye konuştu.

“YARIN ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ VERECEĞİM”

Yarın alanda elinden geleni yapacağını söyleyen Berkan Kutlu, “Çok farklı hisler yaşıyorum fakat bildiğiniz üzere maç da var. Her şeyi karışık yaşıyorum. Ben profesyonel oyuncuyum, kendimi en güzel formda maça hazır tutmaya çalışıyorum. Hocamız da bize teknik ve taktik bilgileri iletti. Yarın için de elimden gelen her şeyi vereceğim. Birinci gün böyleydi, son güne kadar bu türlü kalacak” biçiminde konuştu.

“HEYECANLANDIM ZİRA HAYALLERİMDEKİ EKİP KAPIMI ÇALMIŞTI”

Galatasaray’dan teklif aldığında çok heyecanlandığını söyleyen Kutlu, “Menajerim, bana ‘Galatasaray seninle ilgileniyor’ dedi. Çok heyecanlandım zira hayallerimdeki grup kapımı çalmıştı. Her gün menajerime ‘Oldu mu?’ diye soruyordum. Olduğu anda da İstanbul’a geldim” dedi.

“HOCAM NEREDE VAZİFE VERİRSE ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

23 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Hocam bana nerede vazife verirse ben elimden geleni yapacağım. Bu soruyu hocaya yöneltmek lazım” diye konuştu.

“İDOLLERLE OYNAMAK FARKLI BİR HİS “

İdollerinden birinin sarı-kırmızılı takımın eski futbolcusu Felipe Melo olduğunu söyleyen Berkan Kutlu, “İsviçre Ulusal Kadrosu altyapısındayken bize bir model çizme ödevi verilmişti. Felipe Melo beni çok etkilemişti ve bende onu çizmiştim. İdollerle oynamak farklı bir his olur. Ben Berkan Kutlu’yum, buraya Berkan Kutlu olarak geldim. Alışılmış ki bir Felipe Melo olmayacağım” sözlerini kullandı.

“HAZIR MIYIM, YARIN GÖRECEĞİZ”

Yarın oynanacak uğraşın kendisinde baskı yaratıp yaratmayacağı hakkında gelen soru üzerine Berkan Kutlu şöyle konuştu: “Baskı bence bir ayrıcalıktır. Beşerde bir baskı ya da beklenti olmadığında hayatta bir şeyi olmadığı manasına gelir. Hazır mıyım, yarın göreceğiz. Ben çok çalışmaya devam edeceğim. Üzerine de koymaya devam edeceğim.”

“BURADA OLMAK BENİM İÇİN BÜYÜK ŞANS”

Galatasaray’da forma giyemenin büyük talih olduğuna dikkat çeken Berkan Kutlu, kelamlarını şöyle tamamladı:

“Ben şu anda bunları düşünmedim. Ben günübirlik yaşıyorum. Yarın bize ne getireceği aşikâr değil. Burada olmak benim için büyük talih. Bu herkese nasip olmaz. Günün sonunda olay bize neler gösterecek, hepimiz göreceğiz.”

 

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.