DOLAR 32,467
EURO 34,7521
ALTIN 2440,329
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Busenaz Sürmeneli: İnşallah altın madalya gelecek

Busenaz, Kokugikan Arena’da Hindistan’dan Lovlina Borgohain’i 5-0 yendiği maçtan sonra AA’ya açıklamalarda bulundu. Çok memnun olduğunu lisana …

04.08.2021 10:54
95
A+
A-

Busenaz, Kokugikan Arena’da Hindistan’dan Lovlina Borgohain’i 5-0 yendiği maçtan sonra AA’ya açıklamalarda bulundu.

Çok memnun olduğunu lisana getiren Busenaz, “Türk bayanının gücünü gösterdim. Örnek bir kardeş, abla olduğum için memnunum. Ben altın için buraya geldim. Altın madalyayı alacağım. Gerimde benim büyük bir grubum var. Hepsinden Allah razı olsun. Bakanımız da bize takviye veriyor. Kulübüm Trabzonspor’un da büyük takviyesini hissediyorum.” sözlerini kullandı.

Türkiye’deki yangın felaketine çok üzüldüğünü lisana getiren Busenaz, şöyle konuştu:

“Bekle bizi Türkiye’m. İnşallah altın madalya gelecek. Yangınları çıkaranlara söylüyorum, biz bir ölürüz, bin diriliriz. Türk’ün o denli bir gücü var, hiç merak etmesinler. Biz maçlara geldiğimizde daima ülkemizde makus olaylar oluyor. Dünya Şampiyonası’nda da askerimize selam göndermiştik. Burada altın madalya alıp yangınla gayret eden ülkemizin içine küçük bir su serpmek istiyoruz. Tüm Türk halkının dualarını bekliyoruz.”

Türk bayanının gücünü ringde gösterdiğini vurgulayan başarılı boksör, “İlk başladığımda ‘Boks erkek sporu’ diye reaksiyon aldım. Babam da bu türlü karşı çıkıyordu. Türk bayanı her şeyi yapar, işte delili. Nitekim aslında içimde o kadar çok şey var ki. İnanılmaz memnunum. Altın madalyayı aldıktan sonra karşınıza sevinçten ağlayarak çıkmak istiyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.