DOLAR 32,5931
EURO 34,757
ALTIN 2491,918
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ergin Güler: Dayanağımız artarak sürecek

Türkiye’de sporun her alanını destekleyen en kıymetli markalardan Vestel, başta voleybol olmak üzere futbol, hentbol, cimnastik, yelken ve espor …

31.07.2021 07:27
93
A+
A-

Türkiye’de sporun her alanını destekleyen en kıymetli markalardan Vestel, başta voleybol olmak üzere futbol, hentbol, cimnastik, yelken ve espor yatırımlarını artırıyor.

Türk voleybolu ile Vestel’in özdeşleşmesinden büyük memnunluk duyduklarını lisana getiren Genel Müdür Ergün Güler, “Dünya dördüncüsü Filenin Sultanları’nın hak ettiği dayanağı onlara sonuna kadar vereceğiz. İsmimizi ulusal ekip formasının göğsüne yazdırmanın, voleybolun mabedi Burhan Felek Voleybol Salonu’na ismimizi vermenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Türkiye’de en gelecek vadeden sporun cimnastik olduğunu da kelamlarına ekleyen Güler şöyle devam etti: “Voleybolda imza attığımız muvaffakiyetleri cimnastikte de göğüsleyeceğimize inanıyoruz. Onların daha fazla takviyeye muhtaçlıkları var ve Vestel olarak onların da yanındayız. Türk cimnastiğinin ileri gitmesi için federasyon ile omuz omuza çalışıyoruz.”

Yalnızca voleybolda ya da cimnastikte olmadıklarını hatırlatan Ergün Güler, 470 Yelken Dünya Şampiyonası’nda yarışıp tarihe geçen Beste Kaynakçı ve Okyanus Arıkan’ı da desteklemeye devam edeceklerini kelamlarına ekledi.

‘İşbirliğiyle branşlar daha ileriye gidecek’

Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı His Badem Uylukçuoğlu ise sporun Vestel’in Türkiye’de, gelişimine öncülük ettiği, desteklemekten gurur duyduğu çok değerli bir alan olduğunun altını çizdi. Uylukçuoğlu şöyle devam etti: “Vestel olarak spora ve atlete bugüne kadar dayanaklarımız artarak devam etti. İş birliği yaptığımız spor kısımlarının, bulunduğu noktadan daha ileriye gitmesini hedefliyoruz.”

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.