DOLAR 32,383
EURO 34,7295
ALTIN 2436,044
BIST 9987,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe son dakika golleriyle Antalyaspor’u yendi

Süper Lig’in ikinci haftasında Fenerbahçe Kadıköy’de, Fraport TAV Antalyaspor’u ağırladı. Karşılaşmayı sarı lacivertli ekip 2-0 kazandı. Ülker …

23.08.2021 18:06
133
A+
A-

Süper Lig’in ikinci haftasında Fenerbahçe Kadıköy’de, Fraport TAV Antalyaspor’u ağırladı. Karşılaşmayı sarı lacivertli ekip 2-0 kazandı.

Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Fenerbahçe hücumda etkili olamadı, Antalyaspor’un ise Güray Vural ve Amilton ile yakaladığı pozisyonlarda kaleci Altay Bayındır gole izin vermedi.

İkinci yarıda Fenerbahçe, daha baskılı bir oyun sergiledi. Antalyaspor ise ani ataklarla etkili olmaya çalıştı. Sarı-lacivertli takım, 56. dakikada Bright Osayi-Samuel, 57. dakikada Kim Min-jae ve 85. dakikada Attila Szalai ile gole yaklaştı ancak fileleri havalandıramadı.

Sarı-lacivertliler, aradığı golü ise 89. dakikada ise Miha Zajc ile buldu. Bu golden sonra hız kesmeyen Fenerbahçe, 90+2. dakikada Enner Valencia’nın fileleri havalandırmasıyla farkı 2’ye çıkardı.

Fenerbahçe, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla 2. galibiyetini alan sarı-lacivertli ekip, puanını 6’ye çıkardı. İlk mağlubiyetini yaşayan Antalyaspor ise 1 puanda kaldı.

Alınan bu galibiyetin ardından sarı-lacivertliler puanını 6’ya yükseltti. Antalyaspor ise 1 puanda kaldı.

Gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanda Altay ile karşılaşacak. Antalyaspor ise sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

Kaynak: Halk TV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.