DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’de Cengiz Ünder, Konferans Ligi hedefini açıkladı!

1907 ÜNİFEB’in organize ettiği ödül töreninde konuşan Cengiz Ünder dikkat çeken ifadeler kullandı.

Fenerbahçe’de Cengiz Ünder, Konferans Ligi hedefini açıkladı!
05.03.2024 22:19
90
A+
A-

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Cengiz Ünder, katıldığı ödül töreninde açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarına konuşan Cengiz Ünder, “Fenerbahçe camiası için çok özel bir gece. Burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Ödül alacağım için de ayrıca heyecan duyuyorum” dedi.

Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında karşılaşacakları Union SG maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ünder, “İyi bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Belçika Ligi’nin de lideri. Son zamanlarda iyi bir performans göstermiş bir ekip. Özellikle Liverpool’a karşı da inanılmaz bir performansları vardı. Umarım bu maçta da iyi bir skor elde ederiz. Bunu yapabilecek bir takıma sahibiz” şeklinde konuştu.

Ligde pazar günü konuk edecekleri Pendikspor maçıyla ilgili sorulan soruya Cengiz şu yanıtı verdi:
“Konferans Ligi’nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz, en büyük hedeflerimizden biri de finale kalabilmek. Ondan sonra Pendik maçını düşüneceğiz. O maçta da taraftarımızın karşısında iyi bir futbol sergilemek istiyoruz. Şu an bu güçteyiz, takımımızın performansı da iyi. Bunu da hem perşembe günü hem pazar günü göstereceğimize inanıyorum.”

Cengiz Ünder, stili ile ilgili ise, “Yakın çevrem ve kız arkadaşımla bu konuları tartışıyorum. Genelde kendim yapmaya ve takip etmeye çalışıyorum” diye konuştu.

Son lig maçının ardından yaptığı açıklama hatırlatılan Cengiz Ünder, “Genelde maçlarda sol ayağımı kapatmaya çalışıyorlar. Hızım ve kuvvetim var, sağ taraflarından da rahatlıkla geçebilirim. Ben değil onlar düşünsün” diye yanıtladı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.