DOLAR 32,3776
EURO 34,7467
ALTIN 2432,423
BIST 9967,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’de yeni dönem öncesi takımda büyük değişim! Szalai örnek oldu

CELAL UMUT EREN Fenerbahçe’de lider Ali Koç’un takviyesiyle transferde uygulanan yeni siyaset meyvelerini vermeye başladı. Geçtiğimiz dönemin …

15.08.2021 07:49
101
A+
A-

CELAL UMUT EREN

Fenerbahçe’de lider Ali Koç’un takviyesiyle transferde uygulanan yeni siyaset meyvelerini vermeye başladı. Geçtiğimiz dönemin devre ortası ile bu dönem başında takıma katılan isimlerin gelecek vaat eden ve potansiyelli isimler olması dikkat çekti.

Ali Koç’un ısrarla üzerinde durduğu bu yeni transfer siyasetiyle birlikte 2021-22 dönemi transfer devrinde Fenerbahçe takımına katılan yeni oyuncuların yaş ortalaması 24.4 olarak hesaplandı.

Sports Digitale’in hazırladığı sayılarda, yeni yüzlerin daha genç, ayrılan ve ayrılacak olan isimlerin ise 30 yaş üstü olması gözlerden kaçmadı.

Birinci 11 için

Bilhassa 24 yaşındaki Güney Koreli stoper Kim Min Jae ve Bursaspor’dan gelen 21 yaşındaki sağ kanat Burak Kapacak, sarı-lacivertlilerin en umutlu olduğu transferler olarak göze çarptı.

Kim Min Jae ve Burak Kapacak’ın direkt birinci 11 oyuncusu olarak transfer edildikleri biliniyor. Ayrıyeten Kasımpaşa’dan ayrılarak bonservissiz takıma katılan 19 yaşındaki sol bek Çağtay Kurukalıp ismi de dikkat çekti.

Caner Erkin (32), Harun Tekin (32), Perotti(33), Dirar(35), Gökhan Gönül(36) ve Papiss Cisse (36) üzere ayrılacak ve ayrılan isimlerin yaş ortalaması da 34.1 olarak ortaya çıktı.

Attila Szalai örnek oldu

Transferde uygulanan yeni siyasette bilhassa Attila Szalai’nin başarısı örnek oldu. 24 yaşındaki Macar stoperin yanısıra 26 yaşındaki Pelkas ve 24 yaşındaki Osayi-Samuel’in ahengi da öne çıktı.Transferde uygulanan yeni siyasette bilhassa Attila Szalai’nin başarısı örnek oldu.

24 yaşındaki Macar stoperin yanısıra 26 yaşındaki Pelkas ve 24 yaşındaki Osayi-Samuel’in ahengi da öne çıktı.Bu 3 ismin gelecekte kulübe para kazandırma potansiyeli de hesaba katılıyor. Bu nedenle Kim Min Jae ve Burak Kapacak yatırımlarında bu ayrıntılar ağır bastı.


Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.