DOLAR 32,379
EURO 34,7358
ALTIN 2433,789
BIST 10012,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’nin eski yengesi Rose Bertram Dubai’deki pozlarıyla büyüledi!

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Gregory van der Wiel’in eşi manken Rose Bertram pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Dubai’de günlerini …

27.11.2021 00:20
205
A+
A-

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Gregory van der Wiel’in eşi manken Rose Bertram pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Dubai’de günlerini geçiren eski bir Victoria’s Secret kızı pozlarıyla büyüledi.

ETKİSİNİ KAYBETMEDİ

Rose Bertram, bir zamanlar en başarılı Belçikalı modellerden biriydi. Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel’in eşi Instagram’da etkisinden henüz bir şey kaybetmediğini gösteriyor.

DUBAİ GÜNLERİ

Çocuklarıyla Dubai’de zamanını geçiren Belçikalı isim verdiği pozlarla adeta büyülüyor. Ünlü isim zaman zaman sosyal medyada oyunculuk yeteneklerini sergiliyor.

857 BİN TAKİPÇİ

Rose, 17 yaşında tanıştığı Hollandalı futbolcu erkek arkadaşı Gregory van der Wiel ile birlikte yaşıyor. Betram’ın ınstagram’da 857 bin takipçisi bulunuyor.

“ASLA BÜYÜK İŞLER YAPAMAYACAĞIMI SÖYLEDİLER”

“Mankenliğe başladığımda insanların bana asla podyumda yürümeyeceğini söylediklerini hatırlıyorum. Yeterince uzun olmadığım için asla büyük işler yapamayacağımı söylediler, çok sıska, yüksek moda bir vücut tipine sahip değildim. ‘Uzun olmayan, kıvrımları olan ve farklı olan kızlara şans vermek çok önemli. Bu şekilde modanın değiştiğini söyleyebilirsin, artık her şey senin kim olduğunla ilgili.’

KARANTİNADA AKTİF OLARAK KULLANDI

Rose Bertram karantina günlerinde de sosyal medya hesabından aktif olmaya devam etti. Ünlü model sık sık güneşlendiği pozlarını takipçileriyle paylaşıyor.

KİRA İÇİN 10 BİN DOLAR

Fenerbahçe günlerinde Rose Bertram, eşiyle İstanbul günlerinde Zincirlikuyu’daki bir otelde konaklıyordu. Hollandalı futbolcu, manken sevgilisi isteği üzerine Zorlu Center’a taşınmıştı. Çift, yaklaşık 270 m2’lik daireye 10 bin dolar kira ödüyordu.

TARAFTARLARIN SEVGİSİNİ KAZANDI

Gregory van der Wiel’in sevgilisi Rose Bertram, Türkiye’ye gelmeden Fenerbahçeli taraftarları mest etmişti.

TÜRKÇE ŞARKI SÖYLEMİŞTİ

Bertram’ın, bir kız arkadaşıyla birlikte söylediği Türkçe şarkı sosyal medyayı sallamıştı. Fakat sevgilisinin Fenerbahçe performans pek beklendiği gibi geçmedi.

FENERBAHÇE’DE HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Fenerbahçe’de beklentinin altında kalan Van Der Wiel akabindeki sezonda takımdan ayrıldı. Hollandalı futbolcu Fenerbahçe’den sonra Cagliari, Toronto kulüplerine transfer oldu.

“FENERBAHÇE’YE GİTMEMİN NEDENİ PARAYDI”

Wiel açıklamasında, “Dürüst olmak gerekirse PSG’deyken futboldan bıkmıştım. Fenerbahçe’ye gitmemin nedeni de bu. Orada kazandığım para az değildi. Yalnızca iyi bir sözleşme yapmak istiyordum. Elbette Fenerbahçe, süper taraftarı ve harika bir şehrin içindeki güzel stadıyla büyük bir kulüp. Ancak ben, hayatımın geri kalanına hazırlanmak için yalnızca mümkün olan en yüksek parayı kazanmayı düşünüyordum.” ifadelerini kullandı.

30 YAŞINDA FUTBOLU BIRAKTI

iel, 2018’de 30 yaşındayken kariyerine son verdi. Ajax altyapısında yetişen Hollandalı sağ bek ülkesinin formasını da 46 kez giymişti.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.