DOLAR 32,3064
EURO 34,8331
ALTIN 2413,981
BIST 10267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fevzi Layiç: İkinci yarı çok fazla bir pozisyon bulamadık!

Şanlıurfaspor Yardımcı Antrenörü Fevzi Layiç, Gençlerbirliği deplasmanından 1 puanla ayrıldıkları maçtan sonra konuştu.

Fevzi Layiç: İkinci yarı çok fazla bir pozisyon bulamadık!
04.03.2024 18:49
27
A+
A-

1. Lig’in 25’inci haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda puanları paylaşan Şanlıurfaspor’da yardımcı antrenör Fevzi Layiç açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Fevzi Layiç şu ifadeleri kullandı:

“İçinde bulunduğumuz durum ve kurtulma mücadelemizde çok önemli bir maça, önemli bir deplasmana geldik. Gençlerbirliği gibi kaliteli oyuncuların olduğu, Sinan Hoca gibi değişikliklere açık farklı formasyonlar deneyen bir takım ile oynamak ve buradan bir puan almak bizim için çok iyi. Bundan çok memnunuz. Benim görüşüme göre iki yönlü bir maç oldu. İlk yarı biraz daha ayağa pas yapabilen rakibin analizine göre ortadan hücumlarla, pozisyonlar bulmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Zaman zaman çok iyi işler çıktı. Zaten neticesinde bir de gol bulduk. İkinci yarı biraz daha farklı oldu. Hem Gençlerbirliği takımının dizilişinin farklılaşması hem de bizim hazır olmayan oyuncularımız yüzünden biraz daha değişikliklere gidip mücadele ettiğimiz bir ikinci yarıya döndü. Açıkçası ikinci yarı çok fazla bir pozisyon bulamadık.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.