DOLAR 32,5506
EURO 34,7146
ALTIN 2489,159
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Futbol dünyasını yasa boğan ölüm! 16 yaşında vefat etti

CELAL UMUT EREN Hollanda kulübü Ajax’tan dünya futbolunu üzen bir haber geldi. Ajax’ın altyapısında forma giyen 16 yaşındaki yıldız Noah Gesser …

01.08.2021 07:43
137
A+
A-

CELAL UMUT EREN

Hollanda kulübü Ajax’tan dünya futbolunu üzen bir haber geldi. Ajax’ın altyapısında forma giyen 16 yaşındaki yıldız Noah Gesser, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Dün sabah saatlerinde Ajax’ın resmi medya kanallarından yapılan açıklamada, Noah Gesser’in doğduğu kent IJsselstein’da dün (önceki akşam) geçirdiği trafik kazasında ömrünü yitirdiği duyuruldu.

Kulüpten yayınlanan bildiride, “Ajax olarak büyük bir hüzün içerisindeyiz. Genç bir yıldızımızı kaybettik. Ailesine, arkadaşlarına ve ekip arkadaşlarına baş sıhhati diliyoruz, bu üzüntüyü paylaşıyoruz” denildi.

Hollanda basınında, kazada genç futbolcunun 18 yaşındaki ağabeyinin de hayatını kaybettiği belirtildi. 2018 yılında Ajax’ın altyapısına transfer edilen ve futboluyla dikkat çeken Noah Gesser, Alphense Boys ve Almere City üzere kulüplerde de forma giymişti. Forvet bölgesinde oynayan gelecek vaat eden yıldızın bu dönem Ajax’ın 17 yaş altı ekibinde forma giymesi bekleniyordu.

Son devirde Ajax altyapısına katılan en yetenekli ve gelecek vaat eden yıldızlardan biri olarak gösterilen Noah Gesser’in vefatı herkeste şok tesiri yarattı. Kulüpte yas ilan edildiği, statta ve tesislerde Ajax’ın bayraklarının yarıya indirileceği ve A ekip ve altyaş kategorilerindeki tüm maçların öncesinde bir dakikalık hürmet duruşu olacağı da tabir edildi.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.