DOLAR 32,5606
EURO 34,7434
ALTIN 2488,773
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Giresunspor Basın Sözcüsü Önal: Ligin ses getiren gruplarından birisi olacağız

Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki kamp periyodunun akabinde açıklamalarda bulundu. Yeni …

02.08.2021 13:07
89
A+
A-

Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki kamp periyodunun akabinde açıklamalarda bulundu.

Yeni dönem hazırlıklarına Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde başladıklarını ve bir ay boyunca burada hazırlıklarını sürdürdüklerini söz eden İbrahim Önal, “Kampımız son derece olumlu geçti. Bundan sonra hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz” dedi.
1 Temmuz’da başlayıp, 31 Temmuz’da sona eren kampta yeni oyuncuların gruba ahenk sağlamalarının sıkıntı olmadığını ve eskiler oyuncularla, yenilerin çabuk ahenk sağladığını kaydeden Önal, bundan sonra ekibe yeni katılacak oyuncuların da ahenk sağlamakta sorun yaşamayacağını belirtti.

“LİGİN SES GETİREN GRUPLARINDAN BİRİSİ OLACAĞIZ”
Kampta iki hazırlık maçı oynadıklarını ve teknik yönetici Hakan Keleş’in oyuncuları daha güzel görme fırsatı yakaladığını belirten Önal, “Kampta Altay ve Ümraniyespor ile iki hazırlık maçı yaptık. Bu maçları kaybettik lakin hazırlık maçlarında alınan sonuçların değeri yok. Muhteşem Lig maçları başladığında elde edeceğimiz başarılı sonuçlar ve ortaya koyacağımız oyunla ligin ses getiren takımlarından birisi de biz olacağız” diye konuştu.

“KADROMUZ GÜÇLENECEK”
Kadroya katılan yeni oyuncularla daha da güçlendiklerini, yapılacak desteklerle de güçlerine güç katacaklarını kaydeden Önal, “İyi bir grup olacağız, bundan kimsenin kaygısı olmasın. Takımımız güçlenecek. Elde edeceğimiz başarılı sonuçlar ve ortaya koyacağımız oyunla ligin ses getiren ve renkli gruplarından birisi de biz olacağız” sözlerini kullandı.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.