DOLAR 32,5285
EURO 34,9928
ALTIN 2435,723
BIST 9819,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Göztepeli Adis Jahovic, yeni dönemde Türkiye’nin en golcü yabancı oyuncusu olmak istiyor

Yeni dönem hazırlıkları kapsamında Erzurum’un Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki kamp devrini tamamlayan Göztepe’nin …

31.07.2021 12:40
91
A+
A-

Yeni dönem hazırlıkları kapsamında Erzurum’un Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki kamp devrini tamamlayan Göztepe’nin 34 yaşındaki forvet oyuncusu Adis Jahovic, AA muhabirine, yeni dönem hazırlıkları, Harika Lig ve mesleği hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni döneme sıkı biçimde hazırlandıklarını belirten Kuzey Makedonyalı golcü, “28 Haziran’da hazırlıklarımıza başladık ve o Günden beri çok sıkı bir halde çalışıyoruz. Yeni transferlerle çok uygun formda çalışıyoruz. Umarım kamp sonuna kadar bu türlü çalışmaya devam ederiz.” dedi.

Jahovic, Muhteşem Lig’in birinci haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşacaklarını anlatarak, uygun çalışarak Akdeniz grubunun karşısına yeterli biçimde çıkmak istediklerini anlattı.

– “Her sene ekiplere çok kaliteli oyuncular geliyor”

Birçok ülkede futbol oynadığı hatırlatılınca Türkiye’deki Muhteşem Lig’e değinen Jahovic, “İsviçre, Rusya, Ukrayna ve Hırvatistan’da oynadım. Aslında düzey tıpkı üzere. Türkiye’deki her grup çok uygun ve her sene ekiplere çok kaliteli oyuncular geliyor. İsviçre’de biraz daha kalite ve teknik öne çıkıyordu ancak birebir kalite Türkiye’de de var. Türkiye’de daha agresif oyun oynanıyor. Şu anda her kadro güzel oyuncular transfer ediyor. Muhteşem Lig’de her grup çok düzgün ve her grup her grubu yenebilecek düzeyde. Daha evvel bir kadro öteki ekipleri rahat formda yenebiliyordu lakin artık şu anda o denli bir güç farkı kalmadı. Aslında bunu maçlarda da görüyorsunuz. Her kadro maça argümanlı çıkıyor ve birbirlerine diş geçirebiliyor.” değerlendirmesinde bulundu.

– “Attığım gollerden ötürü çok mutluyum”

Jahovic, Ege temsilcisi kadrosuna birinci geldiği periyotta bir dönemden fazla oynayan ve 52 maçta attığı 35 golle Göztepe tarihinden ez çok gol atan yabancı futbolcusu olduğu istikametindeki soruya ise şu karşılığı verdi:

“Geldiğimde bizim gayemiz TFF 1. Lig’den Üstün Lig’e çıkmaktı, bu yüzden Rusya’dan Türkiye’ye transfer oldum. Nitekim kulübün inanılmaz bir projesi vardı. Allah’a şükür hem ben hem de ekibimiz güzel bir dönem çıkardık ve Harika Lig’e çıktık. Gol atmayı bütün oyuncular ister. Gol attığında oyuncu kendiyle gurur duyar. Ben de burada attığım gollerden ötürü çok memnunum. Bunda taraftarımızın sahiden çok büyük hissesi var. Her vakit beni desteklediler. Onlar olmasaydı tahminen bunu başaramazdım. Bu sene inşallah gollerime devam ederim ve bu sefer Türkiye’de en fazla gol atan yabancı oyuncu olurum.”

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.