DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İsmet Taşdemir: “Dipten kurtulmak için yenemiyorsan da yenilmeyeceksin”

OSMANLISPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İSMET TAŞDEMİR, KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇININ ARDINDAN, “SON 20 DAKİKADA 10 KİŞİ KALDIKTAN SONRA ALDIĞIMIZ PUAN BİZE İYİ GELDİ. DİPTEN KURTULMAK İÇİN YENEMİYORSAN DA YENİLMEYECEKSİN, BU FELSEFEYLE OYNUYORUZ. İYİ OYNADIĞIMIZI SÖYLEYEMEM. ALDIĞIMIZ PUAN BİZİM İÇİN İYİ” DEDİ.

25.01.2020 20:15
107
A+
A-

Osmanlıspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Keçiörengücü maçının ardından, “Son 20 dakikada 10 kişi kaldıktan sonra aldığımız puan bize iyi geldi. Dipten kurtulmak için yenemiyorsan da yenilmeyeceksin, bu felsefeyle oynuyoruz. İyi oynadığımızı söyleyemem. Aldığımız puan bizim için iyi” dedi.

TFF 1. Lig’in 19. haftasında sahasında Keçiörengücü’yle karşılaşan Osmanlıspor evinde oynadığı maçta 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Osmanlıspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Başkent derbisi hakkında, “Zor bir maç olacağını biliyorduk, rakibimiz iyi bir çıkış yapan ve iyi konumda olan bir takım. Yaklaşık 3 senedir beraber oynayan bir ekip. Herkes kimin ne yapacağını çok iyi biliyor. Dolayısıyla pas oyunu seven bir ekip. Biz onların tersine mücadele gücüyle kurulu bir ekibiz. Geçen hafta iyi bir oyun oynadık ama bugün bu oyunu sahaya yansıtamadık. Rakibimizin oyun anlayışı da önemliydi. Son 20 dakikada 10 kişi kaldıktan sonra aldığımız puan bize iyi geldi. Dipten kurtulmak için yenemiyorsan da yenilmeyeceksin, bu felsefeyle oynuyoruz. İyi oynadığımızı söyleyemem. Aldığımız puan bizim için iyi. Transfer yasağımız devam ediyor, kalkmayacağı da kesinleşti. Bu gençlerimizle, U-19’dan yaptığımız takviyelerle yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.