DOLAR 32,577
EURO 34,8169
ALTIN 2417,062
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İstek Çalımbay: “Hiçbir rakipten korkmuyoruz”

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme çeşidi birinci maçında yarın Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum’a konuk olacak Demir Küme Sivasspor’un teknik …

04.08.2021 18:23
93
A+
A-

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme çeşidi birinci maçında yarın Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum’a konuk olacak Demir Küme Sivasspor’un teknik yöneticisi İstek Çalımbay, güç maçların kendilerini beklediğini söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Batum Arena’da basın toplantısı düzenleyen İstek Çalımbay, rakip kadronun kaliteli oyunculara sahip olduğunu lisana getirerek, “Maçlar çok güç geçecek. Birinci maçta çeşidin biteceğini düşünmüyorum. Bunun sonucu Türkiye’de muhakkak olacak. Avantaj yakalamak için her şeyi zorlayacağız. 7-8 eksikle geldiğimiz için derdimizi var ancak hiçbir rakipten korkmuyoruz.” dedi.

Ekibe güvendiğini vurgulayan Çalımbay, “Zor maç olsa da bunun üstesinden geleceğiz. Eksiklerimizi aratmayacak arkadaşlara sahibiz. Gürcistan çok sevdiğimiz dost bir komşu ülke. Hak edenin kazanmasını istiyoruz.” biçiminde konuştu.

Yaşanan orman yangınlarının tüm kadroda konuşulan tek şey olduğunu aktaran deneyimli teknik adam, “İnşallah kısa müddette söndürülür. Herkes çok hassaslık gösteriyor. İnşallah biraz birlik olup, gayrete sahip çıkarsak, en hoş şeylerden birini yapmış olacağız.” tabirlerini kullandı.

Takım olarak ıstırapları olmadığının altını çizen Çalımbay, şunları kaydetti: “Eksik arkadaşlarımız bizimle olsa, daha keyifli olurduk. Sakat oyuncuların eksikliğini bilhassa deplasmanda hissediyoruz. Takım olsalar, büyük avantajdı. Başka arkadaşlarımızın da çok âlâ oynayacağına inanıyorum. Kimi arkadaşları tahminen mevkilerinin dışında kullanacağız. Eksiklerimize karşın çok düzgün şeyler yapacağımıza inanıyorum. Gürcistan ligi oynanıyor. Bizde lig başlamadı. Azubuike yeni geldi ve tahminen oynatacağız. Bir anda üstün bir performans beklemiyoruz. Bütün fikrimiz, herkesin kendi kapasitesinin üzerine çıkacağı bir maç oynaması.”

Öte yandan, kırmızı-beyazlı oyuncu Olarenwaju Kayode ise maçın sıkıntı olacağını kaydetti.

Teknik yönetici Çalımbay’ın kendilerini yeterli hazırladığını aktaran Kayode, “Mücadelede gol atmak için her şeyi yapacağız. Bu maça çok uygun hazırlandık. İşimizi yapmaya geldik. Hocamızın talimatları muhakkak. Bu talimatları uygulayıp, maçı kazanmak için buradayız.” değerlendirmesinde bulundu.

 

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.