DOLAR 32,3319
EURO 35,0596
ALTIN 2285,005
BIST 8982,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 7. hafta heyecanı

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 7. haftası Elazığ İl Özel İdare-BB Adana Basketbol arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 7. hafta heyecanı
29.11.2019 12:10
201
A+
A-

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 7. heyecanı yarın ve 1 Aralık Pazar günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Haftanın açılışında Elazığ İl Özel İdare, BB Adana Basketbol’u konuk edecek. Lider Fenerbahçe de sahasında Samsun Canik Belediye ile mücadele edecek. Bu hafta derbi heyecanı da yaşanacak ve Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Hafta, Kayseri Basketbol – Botaş mücadelesi ile sona erecek.

Bu haftayı Hatay BB maç oynamadan geçirecek.

Ligin 7. haftasındaki program şöyle:

YARIN

14.00 Elazığ İl Özel İdare – Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol

16.00 Fenerbahçe – Samsun Canik Belediye

17.00 İzmit Belediyespor – Çukurova Basketbol

1 ARALIK PAZAR

13.00 Çankaya Üniversitesi – OGM Ormanspor

15.15 Galatasaray – Beşiktaş TRC İnşaat

16.00 Bellona Kayseri Basketbol – Botaş


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.