DOLAR 32,366
EURO 34,9936
ALTIN 2321,286
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mustafa Reşit Akçay: “Ayakta durmaya ve mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz”

SÜPER LİG’İN 24. HAFTASINDA DEMİR GRUP SİVASSPOR’A 3-0 MAĞLUP OLAN MKE ANKARAGÜCÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ MUSTAFA REŞİT AKÇAY, “AYAKTA DURMAYA VE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ” DEDİ.

01.03.2020 20:13
129
A+
A-

Süper Lig’in 24. haftasında D.G.Sivasspor’a 3-0 mağlup olan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Ayakta durmaya ve mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Skora bakıldığında aciz bir Ankaragücü anlaşılabilir ama takımımızdan biz çok memnunuz. Şu an saha duruşumuz ve yapılan mücadelenin kalitesi bizi gelecek müsabakalara daha iyi bakmaya zorluyor ve böyle düşünüyoruz. Sivasspor’u tebrik ediyorum. Onların da sonuçta şampiyonluk yolunda bir mücadeleleri var. Umarım onlarda başarılı olur. Önümüzde Beşiktaş mücadelesi var. O da zor geçecek bir müsabaka. Ama ayakta durmaya ve mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

“Başarısızlık ve başarı bizim işimizin içinde var”

Başarı ve skorun ülke sporundaki birinci anlayış noktası olduğunun altını çizen Akçay, “Eğer skor kötü ise siz başarısızsınız. Bunu kabul etmelisiniz. Seyirciler, yöneticiler bunu böyle görür. Bu bir bakış açısı. Bu bir kültür. Almanya’da Nürnberg maçını seyrettim. Takım küme düştü. 52 bin seyirci alkışladı. Herkes mendil salladı. Merhaba dediler, bütün seyirciyi dolaştılar. Bu bir kültür. Küme düşmek ya da yenilmek çok affedersiniz namussuzluk değil ki… Böyle algılanması, böyle yükler verilmesi futbolumuzun gelişmesine de engel olan bir durum. Başarısızlık ve başarı bizim işimizin içinde var. Yönetim kuruluna bağlıyız. Yönetim kurulu bize ’Arkadaş bu iş bu kadar’ derse saygıyla karşılarsın” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.