DOLAR 32,4634
EURO 34,8776
ALTIN 2432,907
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Real Madrid’de Arda Güler şoku! Ayrılık kararı

Real Madrid’in sezon başında kadrosuna kattığı Arda Güler ile yollarını ayırma kararı aldığı iddia edildi. İspanyol basını, milli yıldızın yeni adresini duyurdu.

Real Madrid’de Arda Güler şoku! Ayrılık kararı
02.03.2024 18:49
32
A+
A-

Fenerbahçe’den rekor bedelle Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, İspanyol devinde istediği süreyi bulamadı. Yaşadığı sakatlıklar sonrası Carlo Ancelotti’nin az şans verdiği Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Marca’nın haberine göre; Real Madrid’de forma şansı bulamayan Arda Güler ile yolların ayrılması kararı alındı. İspanyol devinin, 19 yaşındaki on numarayı sezon sonunda takımdan göndermeye karar verdiği belirtildi.

Arda Güler’in forma giyip gelişebileceği bir takıma kiralanmasının planlandığı vurgulandı. Real Madrid’in Arda Güler’i kiralık göndererek daha güçlü bir geri dönüşü planladığı kaydedildi.

MİLAN’DAN DIAZ FORMÜLÜ

Real Madrid’in kiralık olarak vedalaşmaya hazır olduğu Arda Güler için Milan’ın devreye girdiği belirtildi. İtalyan ekibinin, 19 yaşındaki on numarayı Brahim Diaz gibi kiralamak istediği vurgulandı.

“MAÇLARIN DURUMUYLA ÇAKIŞIYOR”

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Valencia maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Arda Güler’in şans beklemesini anlayışla karşıladığını belirtmişti.

Carlo Ancelotti açıklamasında, “Onun ilerlemesinde sahada süre alması çok önemli. Ama bu bazen takımın, kulübün talepleriyle bazen maçların durumuyla çakışıyor. Ama benim ona olan güvenim çok fazla çünkü çok yetenekli. Elimde fırsat olsa, taraftarımızın onu daha fazla tanıması ve yeteneğini görmesi benim de hoşuma gider. Ama zamanı gelecek” diye konuşmuştu.

92 DAKİKA SAHADA KALDI

Arda Güler sezon başında transfer olduğu Real Madrid’de sadece 5 maça çıktı. Carlo Ancelotti, 19 yaşındaki on numaraya toplam 92 dakika forma şansı verdi.

Arda Güler’in Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029’da sona erecek. 19 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

20 MİLYON EUROYA İMZA

Fenerbahçe, Arda Güler’in sezon başında Real Madrid’e transferinden 20 milyon euro bonservis geliri elde etti. Genç yıldızın sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonus maddesinin yer aldığı aktarıldı. Arda Güler’in bir sonraki satışından Fenerbahçe’ye yüzde 20 pay verileceği belirtildi.

Arda Güler, A Milli Futbol Takımı’nda 4 maça çıktı. 19 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.