DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Selahattin Baki: Bu sene şampiyon olmamız çok önemli!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, 1907 ÜNİFEB’in organize ettiği ödül töreninde konuştu.

Selahattin Baki: Bu sene şampiyon olmamız çok önemli!
05.03.2024 22:19
83
A+
A-

1907 ÜNİFEB’in organize ettiği ödül töreninde Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki açıklamalarda bulundu.

Kendisi için pozitif bir akşam olduğunu vurgulayan Baki, “Tribün zamanlarımda ÜNİFEB’in kuruluş zamanlarına şahit olmuş birisiyim. Kurucu üyelerinde benim can dostlarım var. O gün de Fenerbahçe’nin aydınlık yüzüydü, bugün de aydınlık yüzü. Bu çeyrek asırda birçok arkadaşım önemli pozisyona geldiğini gördüm. Hiçbir zaman Fenerbahçe’yi unutmadıklarını, Fenerbahçemize katkı vermeye çalıştıklarını gördüm. Hala görmeye devam ediyorum. Dolayısıyla bu akşam hem mutluyum hem de eski dostları görünce yaşlandığımı hissettim. Beni davet ettikleri için de çok mutlu oldum” dedi.

Bu sezon transfer edilen futbolculardan övgüyle bahseden Baki, geceye katılan Ferdi Kadıoğlu ve Cengiz Ünder için, “Benim için en sevdiğin çocuğu seçmek gibi bir şey. Hepsinin katkıları oldu. Cengiz, kadife ayağıyla bize çok maç çözdü. Ferdi, lokomotif gibi nereye koysan oynuyor. Bu sene transfer ettiğimiz Balkanlar da çok büyük katkı verdiler. Doğru isimler burada. Bugün kim gelse benim için problem yoktu” diye konuştu.

Sezonun kalan bölümüyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Selahattin Baki, “Ligin boyu kısaldı. Bu seneki destek muazzam, bundan sonra verilecek destek; biz bambaşka bir camiayız. Bu sene şampiyon olmamız çok önemli. Son 10-11 haftalık süreçte arada Avrupa maçları ve kupa maçımız var ama ciddi anlamda düşüşler-kalkışlar olabilir. Yanımızda olmaya devam etsinler. Dış faktörlerle ne kadar uğraştığımızı iyice görmeye başladılar. Zaferin Rengi filmini izlesinler, o zamanlarda Fenerbahçe nasıl yoğrulmuş, Atatürkçülüğü ile, Türkçülüğü ile nasıl özel bir camiayız insan farkına veriyor. Tribünlerde vereceğimiz destekle bu takımı şampiyon yapacağız. Biz öyle bir camiayız ki; doğuştan Türk’üz, Allah’ın lütfu ile Fenerbahçeliyiz” diyerek sözlerini noktaladı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.