DOLAR 32,4634
EURO 34,8776
ALTIN 2432,907
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika – Avrupa devleri Altay Bayındır’ın peşinde! Önemli talip, bonservis…

Harika Lig’de yeni dönem başlarken, geçtiğimiz dönemlerde yükselen formunu yeni döneme da taşımak isteyen Türk oyuncular dikkat çekiyor. İşte …

16.08.2021 20:37
97
A+
A-

Harika Lig’de yeni dönem başlarken, geçtiğimiz dönemlerde yükselen formunu yeni döneme da taşımak isteyen Türk oyuncular dikkat çekiyor. İşte Avrupa’dan scoutların bu dönem bol bol izleyeceği 14 oyuncu…

KEREM AKTÜRKOĞLU

Galatasaray’ın 3. Lig’den aldığı Kerem Aktürkoğlu, kısa müddette gösterdiği performansla, A Ulusal Kadro’ya kadar yükseldi. Sarı-kırmızılıların kıymetli bir ismi olmayı başaran Kerem Aktürkoğlu, Avrupa kulüpleri tarafından izlenecektir.

OZAN TUFAN

Avrupa’da daha evvel birçok ekibin günemine gelen Ozan Tufan, Fenerbahçe’den ayrılmadı. Lakin Ozan Tufan, transfer devri kapanmadan, sarı-lacivertlilerden ayrılabilir. 26 yaşındaki oyuncuya İspanya ve Rusya’dan teklifler geldiği öğrenildi. Lakin yıldız futbolcunun önceliği, Premier Lig’den bir ekibe imza atmak. Ozan Tufan, Fenerbahçe’den ayrılmaması halinde, tekrar birçok grubun radarında olacak.

UĞURCAN ÇAKIR

Trabzonspor’un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Avrupa’da değerli kadroların gündemine geldi. Bordo-mavili kadro, gelen teklifleri kâfi bulmadığı için ayrılığa müsaade vermedi. Fakat Uğurcan Çakır, Trabzonspor’dan bu yaz ayrılmazsa, Avrupa kulüplerinin takibi devam edecektir. Öte yandan son olarak Lille Uğurcan için Karadeniz takımına teklif sundu. Fransız kulübünün 3 milyon euro üzere bir bedelle kiralayarak gelecek yıl için zarurî satın alma opsiyonuyla alma niyetinde olduğu öğrenildi.

ALTAY BAYINDIR

Fenerbahçe’nin 23 yaşındaki başarılı kalecisi Altay Bayındır, Avrupa takımlarının listesinde yer alıyor. Altay Bayındır, bu dönem da scoutlar tarafından takip edilecektir. Altay Bayındır, yeniden yeterli bir dönem geçirirse, Avrupa’ya transferi gerçekleşebilir. Öte yandan Altay için Ajax ve Inter’in önemli halde ilgilendiği biliniyor. Ajax’ın Altay için 13 milyon euroluk teklif yaptığı argüman edildi.

ERSİN DESTANOĞLU

Beşiktaş’ın genç yaşta kalesine geçen Ersin Destanoğlu, siyah-beyazlı grupla şampiyonluk yaşayarak mükemmel bir başlangıç yaptı. Fransız gruplarının radarında Ersin Destanoğlui bu dönem da yakından izlenecektir.

BERKAN KUTLU

Alanyaspor’dan Galatasaray’a gelen Berkan Kutlu, Sassuolo’nun teklifi geri çevirdi. Avrupa’da birçok kulübün takibinde olan Berkan Kutlu’nun performansı, Galatasaray’a kıymetli bir bonservis bedeli kazandırabilir. Scoutlar, Berkan Kutlu’nun Galatasaray’da neler yapacağını, yakından izleyecektir.

DORUKHAN TÖKOZ

Beşiktaş ile kontratı sona eren Dorukhan Toköz, Avrupa’dan istediği teklifleri alamadı ve Trabzonspor’un yolunu tuttu. Lakin Dorukhan Toköz’ün Avrupa hayali bitmedi. Trabzonspor’da uygun bir performans göstermek isteyen Dorukhan, daha sonra Avrupa’ya adım atmak istiyor. İspanyol ve İtalyan grupları, Dorukhan’ı takibi sürdürecektir.

AHMED KUTUCU

Başakşehir’in Schalke’den transfer ettiği Ahmed Kutucu’nun kıymetli bir potansiyeli bulunuyor. Genç isim, bilhassa Alman takımları tarafından yakından takip edilecektir.

RIDVAN YILMAZ

Beşiktaş’ın altyapısında yetişen Rıdvan Yılmaz, siyah-beyazlı grupta daha fazla isminden kelam ettirmek istiyor. Siyah-beyazlı gruba güzel bir bonservis bedeli kazandırarak Avrupa’ya gitmenin hayalini kuran Rıdvan Yılmaz, Avrupa scoutları tarafından yakından takip edilecektir.

EMRE DEMİR

Kayserispor’un 17 yaşındaki genç ismi Emre Demir, birçok Avrupa devi tarafından izleniyor. Barcelona’nın da listesine giren Emre Demir, bu dönem daha önemli formda izlenecek. Emre Demir’in Avrupa’ya adım atması yüksek ihtimal olarak görülüyor.

GÖKDENİZ BAYRAKDAR

Beşiktaş’ın gündeminde olan lakin daha fazla oynayabilmek ismine Antalyaspor’a imza atan Gökdeniz Bayrakdar, Kocaelispor günlerinin akabinde dikkat çeken performans sergiledi. Avrupa kulüpleri tarafından takip edilen Gökdeniz Bayrakdar’dan Antalyaspor güzel bir bonservis bedeli kazanmak istiyor.

TAYYİP TALHA SANUÇ

Adana Demirspor’un genç stoperi Tayyip Talha Sanuç, dört büyüklerin yanı sıra Avrupa kulüplerinin de radarında bulunuyor. Genç isim için Avrupa’dan gelen teklifler şimdilik kabul edilmedi. Lakin scoutlar, Tayyip Talha Sanuç’u yakından izleyecektir.

BÜNYAMİN BALCI

Antalyaspor altyapısından yetişen Bünyamin Balcı, Joshua Kimmich’i kendine örnek alıyor ve Avrupa’da oynamak istiyor. Dört büyüklerin de gündemine yer alan Bünyamin Balcı, Avrupa kulüpler tarafından bu dönem da yakından takip edilecektir.

DOĞAN ALEMDAR

Kayserispor’un genç kalecisi, Üstün Lig’de vazife yaparak dikkatleri üzerine çekti. Avrupa’dan Doğan Alemdar için teklifler geldi ancak Kayserispor, bir grupla şimdilik anlaşmadı. Lakin bilhassa Fransız grupları, Doğan Alemdar’ı yakından izlemeye devam edecektir.

100 TL OYNA 100 TL KAZAN

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.