DOLAR 32,5457
EURO 34,9088
ALTIN 2444,249
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika – Ayrılıktan birkaç sonra Messi ile görüşmelere başladı! Yılın transfer atılımı

Barcelona, Lionel Messi ile yeni kontrat imzalanmayacağını açıkladı. Barcelona kulbü açıklamasında şu tabirleri kullandı: ”Messi’yle mutabakata …

06.08.2021 07:38
81
A+
A-

Barcelona, Lionel Messi ile yeni kontrat imzalanmayacağını açıkladı. Barcelona kulbü açıklamasında şu tabirleri kullandı: ”Messi’yle mutabakata varılmasına ve yeni bir kontrat imzalamaya hazır olunmasına rağmen, LaLiga idaresinin ekonomik ve yapısal manileri nedeniyle muahede resmileşemiyor. Bu durumla karşı karşıya kalan Messi, Barcelona’ya bağlı kalmaya devam etmeyecek.”

İMZALARI ATILMASI BEKLENİYORDU ANCAK…

Diario Sport, Lionel Messi’nin bu karardan dolayı çok üzgün olduğunu vurguladı. Habere nazaran Lionel Messi ve babası Jorge Messi, Lider Laporta ile görüştükten sonra imzaların atılmasına kesin gözüyle bakıyordu.

MESSİ MÜHLET VERDİ

Yıldız futbolcu bir an evvel işin resmiyete dökülmesini beklerken kısa müddet içinde ekip arkadaşlarıyla buluşmanın hesaplarını yapıyordu. Lakin Barcelona, Messi’nin kontratı için maaş limiti problemini çözemedi. Messi cephesi bu sorunun tahlile kavuşması için Katalan grubuna müddet verdi.

BUGÜNE KADAR ÖTEKİ KULÜPLERLE GÖRÜŞMEDİ

Arjantinli yıldızın ailesine yakın kaynaklar, oyuncunun bugüne kadar öteki hiçbir kulüple görüşmediğini bildirdi. Lakin yaşanan ayrılık kararının akabinde Messi’nin talipleriyle masaya oturması bekleniyor.

PSG İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Mohamed Bouhafsi’nin haberine nazaran; PSG ile Lionel Messi ortasındaki görüşmeler başladı. İki taraf ortasındaki müzakereler sürerken PSG, transferi sağlayacak tahlil ismine epeyce dikkatli davranıyor.

FİNANSAL AÇIDAN KARMAŞIK VE SIKINTI

Di Marzio’nun haberine nazaran ise; Lionel Messi, Barcelona’dan ayrıldıktan birkaç saat sonra Paris Saint-Germain oyuncuyla temasa geçti. Lakin operasyon finansal açıdan hayli karmaşık ve sıkıntı.

BİRİ GELDİ, BAŞKASI GİTTİ

Manchester City’den Barcelona’ya transfer olan Sergio Agüero’nun gelişinde Messi’nin oluşu tesirli rol oynamıştı. Arjantinli yıldız, vatandaşı Messi ile hamle sınırında ulusal grupta olduğu üzere birlikte oynamak istiyordu. Messi’nin ayrılığı sonrası iki isim yeniden birebir çatı altında buluşamadı.

PUYOL’DAN AYRILIK YORUMU

Barcelona’nın efsane isimlerinden Carles Puyol eski kadro arkadaşı Lionel Messi’nin ayrılığı ile ilgili konuştu. İspanyol oyuncu Messi’nin ayrılığı sonrası Barcelona’yı şiddetli günlerin beklediğini söyledi.

TARAFTAR CAMP NOU’YA KOŞTU

Uzun yıllardır Barcelona forması giyen Lionel Messi, Katalan grubuyla yollarını ayırırken taraftarlar büyük hayal kırıklığı yaşadı. Kararın akabinde kimi Barça taraftarları Camp Nou etrafında toplandı. Camp Nou etrafında toplanan taraftarlar Messi’nin ayrılığıyla hayal kırıklığına uğradı.

17 DÖNEM

Barcelona’nın altyapısından yetişen 34 yaşındaki Messi, 17 dönem formasını giydiği İspanyol grubuyla 10’u La Liga, 4’ü UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 34 kupa şampiyonluğu yaşadı. Barcelona ile tüm kulvarlarda 778 maça çıkan Arjantinli futbolcu, 672 defa rakip fileleri havalandırdı. Messi bu devirde 6 sefer de yılın futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d’Or) mükafatını kazandı.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.