DOLAR 32,4606
EURO 34,9117
ALTIN 2438,218
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika – Beşiktaş’ta sıra golcüde! Transfer için 5 aday

SERDAR SARIDAĞTransferde adım adım ilerleyen Beşiktaş’ta artık sıra forvet atağına geldi. Son olarak Rachid Ghezzal’i ıslak imza olmadan …

09.08.2021 07:57
81
A+
A-

SERDAR SARIDAĞ

Transferde adım adım ilerleyen Beşiktaş’ta artık sıra forvet atağına geldi. Son olarak Rachid Ghezzal’i ıslak imza olmadan renklerine katan Beşiktaş idaresi, lig başlamadan golcü transferinde de son noktayı koymaya çalışacak.
Şu ana kadar yapılan golcü görüşmelerinde daima Diego Costa’yı ön planda tutan ve tutmaya devam eden siyah-beyazlılar, Salomon Rondon, Luuk de Jong, Chuba Akpom ve Michy Batshuayi üzere isimleri de listesinde bulunduruyor. Öncelikli olarak bu listeden birini lige kadar yetiştirmeye çalışacak idare, daha farklı seçenekleri listeye dahil etmeyi planlıyor.

Stoper ve kaleden evvel golcü transferine odaklanan idare, Medipol Başakşehir’in istediği bonservis bedelini düşürmesi halinde Mert Günok’u da transfer edecek. Stoperde Godin’i bitirmeye çalışan idare, bir tek bu transferde son güne kadar beklemeyi göze alacak. Önceliğini şu an için golcü transferine veren Lider Ahmet Işık Çebi, birkaç gün içerisinde Diego Costa’nın menajerleriyle bir sefer daha masaya oturacak. Bu transferde bir tek imza parası sorunu yaşayan idare, Diego Costa’nın istediği sayının aşağıya çekilmesini isteyecek.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.