DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika – Dünyayı şoke eden ‘kıskançlık’ cinayeti! Formula 1 yöneticisi öldürüldü

DÜNYAYI SARSTI Belçika’da işlenen bir ikili cinayet ve intihar olayı manşetlere taşınınca yalnızca ülkeyi değil dünyayı sarstı. Belçika’nın …

18.08.2021 11:07
198
A+
A-

DÜNYAYI SARSTI

Belçika’da işlenen bir ikili cinayet ve intihar olayı manşetlere taşınınca yalnızca ülkeyi değil dünyayı sarstı. Belçika’nın Formula 1 yöneticisi Nathalie Maillet, kendisini kıskanan kocası tarafından öldürüldü.

SİLAHLA VURULDU

51 yaşındaki Nathalie Maillet, Belçika’nın Gouvy kentindeki meskeninde silahla vurulmuş olarak bulundu. Maillet’nin yanında sevgilisi olduğu argüman edilen 53 yaşındaki Ann Lawrence Durviaux da vardı.

EVVEL İKİ BAYANI, SONRA KENDİSİNİ VURDU

Belçika polisinin yaptığı açıklamada Nathalie Maillet’nin kocası Franz Dubois, karısını ve sevgilisini yatakta birlikte gördükten sonra evvel iki bayanı sonra da kendisini vurdu.

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Savcılık açıklamasında ise şu tabire yer verildi: “Saat 00.10’da iki bayan ve bir erkeğin cesetleri Gouvy’deki bir konutta bulundu. Üç kişi de aldıkları silah yaralarıyla ölmüştü.”

CİNAYET, DUBOIS’NIN SİLAHIYLA İŞLENDİ

Cinayetin Franz Dubois’nın kendi silahıyla işlendiği düşünülüyor. Cinayete kurban giden Maillet ile Durviaux’nun bir müddettir sevgili olduğu tez ediliyor.

KOCASI MUVAFFAKİYETLERİNİ KISKANDI

Polis, cinayette kıskançlık üzerinde dursa da bunun sebebi iki bayanın sevgili olmasından çok kocasının mesleğini kıskanması sebebiyle işlendiği düşünülüyor.

ÜLKE BASINI BUNU KONUŞUYOR

17 yıldır evli olan çiftin bu mevzuda zahmetler yaşadığı ve Nathalie Maillet’nin hem F1 pilotu hem de yöneticisi olarak gösterdiği muvaffakiyetlerin, tıpkı dalda çalışan ve bu muvaffakiyetlerin yanına bile yaklaşamayan kocası Franz Dubois tarafından kıskanıldığı ülke lokal basınında en çok konuşulan mevzulardan biri.

100 TL OYNA 100 TL KAZAN

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.