DOLAR 32,335
EURO 35,1221
ALTIN 2308,238
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika – Fatih Terim açıkladı! Falcao, Feghouli, Oğulcan, transfer…

Galatasaray Teknik Yöneticisi Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Tipi’nde St. Johnstone ile oynayacakları maç öncesinde konuştu. İşte …

04.08.2021 19:07
95
A+
A-

Galatasaray Teknik Yöneticisi Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Tipi’nde St. Johnstone ile oynayacakları maç öncesinde konuştu.

İşte tecrübeli teknik adamın açıklamaları:

“Şu yangın belasından inşallah bir an önce kurtuluruz. Ben çok düzgün bir yeşilciyim. İnsanın canı, ciğeri yanıyor. Ailemle konuşuyorum, oradan o dumanları görmek acı verici. Kimsenin tadı yok. Umarım artık biter ve bir daha da yaşamayız. Allah yardımcımız olsun.

FALCAO VE FEGHOULI AÇIKLAMASI

Hem Falcao hem de Feghouli, Galatasaray’a hizmet etmiş kıymetli oyuncularımız. Ayrılıkları da bir ortaya gelmeleri de doğal olarak kabul etmeliyiz. Umarım yakın vakitte taraflara yakışır bir tahlil bulunur ve mevzu halledilir.

Olimpiu Morutan yetenekli ve daha da yeterli olabilir. Fakat ekonomik boyutuna bakıyoruz, o sayıları veremeyiz, lider da ‘Vermeyiz’ dedi. Bahis nereye sarfiyat bilmiyorum lakin birtakım mevkilerin daha aciliyeti var.

OĞULCAN İŞİ TAM BİR GÜLDÜRÜ

Oğulcan Çağlayan için kulübümüz gerekli görüşmeleri yapıyor. Lider yardımcımız Rezan Epözdemir’i izledim. kararın ayrıntıları hakkında doyurucu bilgiler verdi. İşin teknik tarafında kalmak istiyorum. UEFA lisans veriyor, TFF lisans vermiyor. Avrupa kupasında oynadı. Bu türlü bir komik durum. Biz bu mevzuyu Tahir Kıran liderle çözeriz fakat mantığa uymuyor. Dönem başı beyaz sayfada ve kendi alanımda kalmak istiyorum.

Taylan Antalyalı’nın eski fiziğine döndüğünü gördük. Kendisi özel çalışıyordu, bir haftadır da idmandaydı. St. Johnstone maçında oynayacak. Son 7 günde 4 maç oynayacağız. Bu tablo epey ağır. Üç deplasman üst üste oynayacağız. Her oyuncuya gereksinimim var. Kerem Aktürkoğlu, St. Johnstone maçında oynayacak. Çok yorulacak, ona çok iş düşecek. Oynamayı çok istemeli. Ona çok güveniyoruz, kıymetlilerimizden bir tanesi.

CICALDAU’NUN ELEMELERDE OYNAMAMASI…

Cicaldau’yla uzun vadeli bir mutabakat yaptığımız için, burada oynayıp oynayamayacağı bir Avrupa eleme maçını açıkçası çok önemsemedik. Kümelerde da oynayacak. İnşallah kümelere kalmak en büyük niyetimiz. Cicaldau umarım o kadar hoş işler yapar ki, oynayamadığı bu iki maçı düşünmeyiz.

ST. JOHNSTONE’A HÜRMETİMİZ VAR

Evet rakibimiz liginde bir maç yaptı. Tahlil takımımız ayrıntılı incelemelerini aktardı. Biz bütün ciddiyetimizle iki maça çıkıp bu tipi geçip guruplara kalmak istiyoruz. Kolay bir maç olmayacağını düşünüyorum. Oyuncularımıza verebileceğimiz tüm bilgileri verdik. Her rakibimize hürmet duyuyoruz, İskoç takımları de bu tarihlerde kaygılı günler yaratmıştır Türk gruplarına. Açıkçası ona denk gelmek istemiyoruz.

MEMNUNUM ZİRA…

UEFA cezası kalktı, tahminen ondan memnunum. Yanlış anlamayın! Memnun olduğumu ve mutsuz olduğumu saklayamıyorum. Beşerler vakit zaman yükselir, vakit zaman öteki biçim davranır. Ben de bu türlü bir beşerim. Dışarıya âlâ olduğum fikrini verirsem, keyifli olurum. Allah’a şükür çok düzgünüm. Her geçen gün daha da yeterli olacağımı düşünüyorum. Memnunum ve memnun insanların performansı daha harika olur. Buna rastgele bir şeye bağlamıyorum, herkes istediği yorumu yapabilir. Benim planlı bir hareketim yok. Meskende de böyleyim, idmanda da böyleyim. Kızdığım vakit da muhakkak ediyorum.”

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.