DOLAR 32,4935
EURO 34,8827
ALTIN 2432,836
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe’de bir ayrılık daha! Yıldız futbolcu kontratını feshediyor

İTALYANLAR DUYURDU Fenerbahçe’de transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Ozan Tufan’ı Watford’a satın alma opsiyonuyla kiralayan sarı …

20.08.2021 07:33
125
A+
A-

İTALYANLAR DUYURDU

Fenerbahçe’de transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Ozan Tufan’ı Watford’a satın alma opsiyonuyla kiralayan sarı-lacivertlilerle ilgili HJK Helsinki maçının akabinde flaş bir argüman ortaya atıldı. İtalyan basını yıldız futbolcunun Fenerbahçe’den ayrılmak istediğini, kontratını feshedeceğini tez etti. İşte o isim…

EN AZ 3 TRANSFER YAPILACAK

Fenerbahçe Lideri Ali Koç, HJK Helsinki maçının akabinde açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ali Koç, “İnşallah en az 3, hesabı kitabı gerçek yapabilirsek 4 transferimiz olacak. Transferde rahat olun, bu rastlantısal bir sessizlik değil. Yazabileceğimiz iki santrforumuz vardı, Serdar ve Enner. 2-3 gün ortayla ikisini de kaybettik. Geçen sene de çok transfer yaptık. Çok ya da az transferle alakası yok” dedi. Pelkas ile ilgili olarak “Pelkas olağan ki satılmayacak. Harcama limitlerinde meselemiz yok. Sorun, al-sat istikrarında. O da UEFA’nın koyduğu FFP” dedi.

6 TAKIM DIŞI

Portekizli teknik adam takımda düşünmediği Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin’in takım dışı bırakılmasına karar verdi. Bu isimlere daha sonrasında Caner Erkin ve Sinan Gümüş de eklendi.

OZAN WATFORD’DA

Fenerbahçe, Ozan Tufan’ın Premier Lig takımlarından Watford’a satın alma opsiyonlu olarak kiralandığını resmen açıkladı. Watford kiralama bedeli olarak Fenerbahçe’ye 1 milyon euro ödeyecek. İngiliz grubu, Premier Lig’den düşmezse Watford, sarı-lacivertli kulübe 7.5 milyon euro ödeyerek Ozan’ın bonservisini alacak.

PEROTTI’DE AYRILIK YAKIN

Fenerbahçe bir isimle daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Roma’dan bonservisiyle birlikte transfer edildikten sonra uzun müddet sakatlanan ve şimdi formasına kavuşamayan Diego Perotti’den istenilen randıman alınamadı.

GENOA’YA DÖNECEK

Diego Perotti ile menajeri aracılığıyla mukavele fesih görüşmeleri başlayan Fenerbahçe’ye İtalya’dan sürpriz bir haber geldi. Sky Italia’nın haberine nazaran sarı-lacivertli kulüp Perrotti’nin mukavelesini feshetmek için ilerleme kaydetti. İtalyan futbolcunun Genoa’ya geri dönmesi bekleniyor.

4 MAÇTA FORMA GİYDİ

33 yaşındaki Arjantinli kanat oyuncusu Fenerbahçe formasını toplamda 4 sefer giyebildi. Deneyimli futbolcu bu maçlarda 3 kere gol sevinci yaşadı. Perotti geride kalan dönemin başında önemli bir sakatlık yaşadı ve şimdi formasına kavuşamadı.

5 EKİPTE OYNADI

Futbola Sevilla altyapısında başlayan Arjantinli futbolcu mesleği boyunca Boca Juniors, Genoa, Roma ve Fenerbahçe’de forma giydi. Perotti şu ana kadar toplamda 399 resmi maçta mühlet aldı.

ZAJC GÖZE GİRDİ

Sarı-lacivertli kadroda geçtiğimiz dönem Serie A’ya kiralanan Miha Zajc, Pereira’nın vazgeçilmezlerinden oldu. 27 yaşındaki Sloven futbolcu yaptığı asistler ve attığı gollerle hazırlık maçlarında beklenmedik bir performans gösterdi. Dünkü Helsinki maçında ise sakatlıklar nedeniyle forvette başladı.

BİRİNCİ 100 TL’LİK KUPONA 100 TL İKRAM

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.