DOLAR 32,5832
EURO 35,0279
ALTIN 2459,339
BIST 9798,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika – Fenerbahçe’de Caner Erkin ve Sinan Gümüş takım dışı bırakıldı! İşte kararın perde gerisi

TAKIM BAŞINDA ŞEKİLLENDİ Harika Lig’de yeni dönem hazırlıklarını tüm süratiyle sürdüren sarı-lacivertliler, hazırlık maçlarıyla eksiklerini …

04.08.2021 17:22
95
A+
A-

TAKIM BAŞINDA ŞEKİLLENDİ

Harika Lig’de yeni dönem hazırlıklarını tüm süratiyle sürdüren sarı-lacivertliler, hazırlık maçlarıyla eksiklerini görmek istiyor.Yaz devrinde şimdiye kadar 5 tane hazırlık maçı yapan Fenerbahçe’de teknik yönetici Vitor Pereira’nın başında takım da aşağı üst şekillendi.

EKİPTE DÜŞÜNMEDİĞİ İSİMLERİ BELİRLEDİ

Bütün oyuncularını hazırlık maçlarında deneyen Portekizli teknik adam takımında görmek istediği ve ekipte düşünmediği isimleri belirledi.

CANER VE SİNAN TAKIM DIŞI

Vitore Pereira bir başka hazırlık maçı olan Dinamo Kiev’e karşı Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün takıma alınmamasını kararlaştırdı.

F.BAHÇE RESMEN AÇIKLADI

Sarı-lacivertli gruptan yapılan resmi açıklamada; ‘Yeni dönem planlaması devam eden Profesyonel Futbol A Grubumuzda, Teknik Yöneticimiz Vitor Pereira’nın kararı doğrultusunda; oyuncularımız Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün çalışmalarını ekibimizden farklı olarak sürdürmelerine karar verilmiştir. Futbolcularımızın gelecek planlaması ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.’ sözleri kullanıldı.

PEREİRA, CANER’LE ÖZEL GÖRÜŞTÜ

Skorer’in edindiği özel bilgiye nazaran Portekizli teknik yönetici Vitor Pereira Caner Erkin ile özel görüştü. Pereira, yeni dönemde oynatacağı sisteme uymadığı için Caner Erkin’i takımda düşünmediğini resmen iletti.

‘SEN YETERLİ BİR OYUNCUSUN LAKİN SİSTEME UYMUYORSUN’

Portekizli teknik yönetici Vitor Pereira, Caner Erkin’e; ‘Sen yeterli bir oyuncusun. Bu kararım kaliten ile ilgili değil. Benim oynatacağım sisteme uymuyorsun. Birinci 11 oynamaya alışkın bir oyuncu olduğun yedek kalmak senin için sorun olabilir’ dediğin öğrenildi.

4 İSMİ DAHA TAKIM DIŞI BIRAKMIŞTI

Pereira daha evvel Sadık Çiftpınar, Oğuz Kağan Güçtekin, Kemal Ademi ve Mame Thiam’ı takım dışı bırakmıştı.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.