DOLAR 32,5312
EURO 34,9129
ALTIN 2436,11
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika – Galatasaray Lideri Burak Elmas: ‘Falcao ve Feghouli’yi takımda düşünmüyoruz, kulüp bulmalarını istedik’

Burak Elmas’ın açıklamalar şöyle;  İdareye geldiğimizden beri şahıslarla değil tahlillerle uğraşacağımızı söyledik. Hakem semineri için çağrıldık …

02.08.2021 13:55
130
A+
A-

Burak Elmas’ın açıklamalar şöyle; 

İdareye geldiğimizden beri şahıslarla değil tahlillerle uğraşacağımızı söyledik. Hakem semineri için çağrıldık, bilhassa geldim. Şikayet ettiğimiz bahislerde oyunun güzelleşmesi konusunda efor göstermemiz gerekiyor. El uzatmazsanız tahlil gelmez. Hoş bir açılış oldu. Galatasaray olarak öbür kulüplerle birlikte hareket ediyoruz. Türkiye’yi gerecek kaos yaratacak hareketler yapmıyoruz. Rakiplerin haklarını da savunuyoruz. Muhakkak bir yaşın altındaki genç oyuncular seçmek istiyoruz. Kontratları uzun vadeli yapıyoruz, scout grubunun, hocamızın önemli bir çalışması var. Galatasaray’ın hak ettiği bir sistem için çabalıyoruz. Türkiye’den ve Avrupa’dan birtakım ekiplerle görüşüyoruz. Pilot grubu konusunda çalışmaları sürdürüyoruz. Her şeyi planlayarak gidiyoruz.

Morutan ve Morutan’ın dışındaki birtakım oyuncularla da menajer bazlı pazarlama stratejileri yapılıyor. Morutan’a resmi teklif yapmadık. Bu türlü bir görüşme olmadı. Her menajerle konuşma lisanımız var, menajerlerin oyununa gelmeyeceğiz.  Morutan transferi olmayacak! Resmi teklif yapmayacağız. Bütün kulüplerle aracı olmadan kendim görüşme kararı aldım.

Falcao ve Feghouli ile konuştum. Hizmetleri oldu lakin bu fiyatları ödemememizin mümkün olmadığını kendilerine kulüp bulmaları gerektiğini tabir ettim.

 

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.