DOLAR 32,5294
EURO 34,9115
ALTIN 2435,555
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika haberi – Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçına Mesut Özil damgası! Herkes onu konuşuyor

HAZIRLIK MAÇLARINDA YENİLMEDİ Vitor Pereira idaresinde 7 yıllık şampiyonluk hasretini dindirmek amacıyla yeni döneme hazırlanan Fenerbahçe …

04.08.2021 22:37
183
A+
A-

HAZIRLIK MAÇLARINDA YENİLMEDİ

Vitor Pereira idaresinde 7 yıllık şampiyonluk hasretini dindirmek amacıyla yeni döneme hazırlanan Fenerbahçe hazırlık maçlarında hezimet yüzü görmedi. Sarı-lacivertliler, Csikszereda’yı 2-0, Kasımpaşa’yı 4-1, Gençlerbirliği’ni 4-0 ve Greuther Fürth’ü 3-2 yendi.

TEK BERABERLİK ZWOLLE İLE

Kanarya, tek beraberliğini ise PEC Zwolle karşısında 2-2’lik skorla aldı. Fenerbahçe en önemli hazırlık imtihanında Ukrayna’nın güçlü temsilcisi Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi.

TAKIMDA TEK DEĞİŞİKLİK

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan müsabakada Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Vitor Pereira, Greuther Fürth ile oynanan hazırlık maçının 11’ine nazaran takımında tek değişikliğe gitti. Portekizli teknik adam Serdar Dursun’un yerine ileride Valencia’ya misyon verdi.

İŞTE BİRİNCİ 11

Pereira birinci 11’i Altay Bayındır, Szalai, Tisserand, Novak, Osayi-Samuel, Luiz Gustavo, Zajc, Ferdi Kadıoğlu, Pelkas, Mesut Özil ve Valencia’dan oluşturdu. Sarı-lacivertlilerde Berke Özer, Bartu Kulbilge, Nazım Sangare, Zanka, Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Muhammed Gümüşkaya, Samatta ve Serdar Dursun ise yedek kulübesinde baht bekledi.

ESKİ BEŞİKTAŞLI BOYKO KALEDE

Mircea Lucescu’nun yokluğunda Dinamo Kiev Yardımcı Antrenörü Emil Karas ise Boyko, Sidcley, Syrota, Zabarnyi, Kedziora, Sydorchuk, Shepelev, Lednev, Rodrigues, Tsygankov ve Ramirez 11’ine vazife verdi. Boyko bir periyot Beşiktaş’ın kalesini korumuştu.

KONUK GRUP 28’DE ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın 28. dakikasında Ukrayna temsilcisi, Lednev’in golüyle 1-0 öne geçti. Birinci yarı Dinamo Kiev’in 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

MESUT ÖZİL’DEN ENFES ASİST

63. dakikada sahne alan Mesut Özil’in tesirli pasında altı pasta topla buluşan Pelkas şık dokunuşla skora istikrar getirdi: 1-1. Müsabakada öteki gol olmadı ve gayret 1-1 sona erdi.

VALENCIA’NIN YERİNE SERDAR DURSUN OYUNA GİRDİ

Fenerbahçe’de 67. dakikada Ferdi’nin yerine Nazım Sangare, Valencia’nın yerine Serdar Dursun ve Pelkas’ın yerine İrfan Can Kahveci oyuna dahil oldu. Sarı-lacivertlilerde 75. dakikada ise Zajc, Osayi-Samuel, Luiz Gustavo ve Mesut Özil oyundan alınırken, bu isimlerin yerine Zanka, Samatta, Mert Hakan Yandaş ve Ozan Tufan oyuna girdi.

ASİSTİ ÇOK KONUŞULDU

Fenerbahçe’nin geçen dönemin devre ortasında Arsenal’den renklerine kattığı Mesut Özil başarılı performansını asistle taçlandırdı. Ünlü yıldızın, Pelkas’a attığı gol pası toplumsal medyada çok konuşuldu. İşte yapılan birtakım yorumlar…

“Şu kadroya kaliteli forvet alın gerisini Mesut Özil halleder net”

“Mesut Özil elbette eski Özil değil. Lakin toparlanacak ve eskisi üzere olmasa bile şimdiki hali bile bu ekibi rahat sırtlayacak.”

“Mesut Özil sonunda kendinden beklenen ince pası attı ve gol…”

“Mesut Özil, Mesut Özil olmaya başlamış.”

PELKAS: “ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

Bu ortada Dimitris Pelkas maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Yunan yıldız şöyle konuştu: “Bizden şampiyonluk bekleniyor, biz de maç maç giderek şampiyon olmak istiyoruz. Farklı bir sistemde oynuyoruz. Hocanın sistemine adapte olmaya çalışıyoruz. Eksik yanlarımızı geliştirmeliyiz. Biz profesyoneliz, her türlü sisteme süratlice adapte olmalıyız.”

GUSTAVO: “BU SİSTEMDE HERKES ÇOK ÇALIŞMALI”

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Gustavo ise “Yeni hocamızla yeni ideoloji ediniyoruz. Bu sistemde herkes çok çalışmalı. Şampiyonluk için hazırlanıyoruz. Taraftarlarımıza da kavuşacağız. Onlarla çok güçlüyüz ve onlar yanımızda olursa, harika bir dönem geçirebiliriz” diye konuştu.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.