DOLAR 32,4344
EURO 34,7798
ALTIN 2449,032
BIST 9933,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika haberi: Fenerbahçe’den dev hamle! Yeni transferin yerine…

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ İÇİN TEMASLA BAŞLADI Fenerbahçe’nin transfer gündemi yine hareketlendi. Transfer yapabilmek için limit açması gereken …

03.08.2021 14:22
103
A+
A-

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ İÇİN TEMASLA BAŞLADI

Fenerbahçe’nin transfer gündemi yine hareketlendi. Transfer yapabilmek için limit açması gereken Fenerbahçe’de birçok isimle yolların ayrılması planlanırken transfer çalışmaları da ağır halde sürüyor. Sarı Lacivertlilere dönem başında katılan yıldız futbolcunun yerine dünyaca ünlü ismin transferi için resmi temaslar başladı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları…

TRANSFER GÜNDEMİ HAREKETLENDİ

Fenerbahçe transferde sessiz kaldı. Yalnızca Serdar Dursun ve Steven Caulker’ı transfer eden Sarı Lacivertlilerde transfer gündemi tekrar hareketlendi.

ALİ KOÇ’TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Lider Ali Koç geçtiğimiz günlerde yapılan divan heyetinde transfere ait çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Lider Koç, “Şu andaki transfer sessizliği sizleri ürkütmesin. Bunlar şuurlu yapılan adımlar. Hocamız gereksinim duyulan noktaları belirledi. 3 ya da 4… 3 kesin… Mümkünse 4. direkt 11’e katkı sağlayabilecek formda transfer istiyor.” sözlerini kullanmıştı.

PEREIRA 4 TRANSFER İSTİYOR

Lider Ali Koç’tan birinci 11’de oynayacak 4 transfer isteyen teknik yönetici Vitor Pereira’nın eksik gördüğü bölgelerden birisinin de savunma olduğu öğrenildi.

CAULKER’IN YERİNE MAKSIMOVIC

Yeni transfer Steven Caulker’ın şu ana kadarki performansından şad kalmayan Portekizli hocanın raporu sonrası harekete Fenerbahçe idaresinin listesinin birinci sırasında Nikola Maksimovic olduğu belirlendi.

1 AY EVVEL GÖRÜŞÜLMÜŞTÜ

Sarı-Lacivertliler, Napoli ile kontratı sona eren ve boşta olan Sırp yıldızla yaklaşık 1 ay evvel masaya oturmuştu. Lakin o devir Maksimovic’in yüksek maaş talebi ve Lazio’ya gitme isteği nedeniyle görüşmeler tıkanmıştı.

FENERBAHÇE’DEN BİR ATILIM DAHA!

29 yaşındaki futbolcunun başta Lazio olmak üzere kendisine talip olan ekiplerle mutabakat sağlayamaması sonrası Fenerbahçe’den ikinci bir atılım geldi. İdare, Sırp stoperin menajeriyle tekrar temasa geçme kararı aldı.

YILLIK 3.5 MİLYON EURO İSTİYOR

Sarı-Lacivertliler’in Maksimovic’e bonuslarla bir arada yıllık 2.5 milyon Euro’luk teklif yapma hazırlığında olduğu öğrenildi. Daha evvel yapılan görüşmede kapıyı 3.5 milyon Euro’dan açan deneyimli yıldızın maaş isteğini aşağıya çektiği de gelen bilgiler ortasında.

NAPOLI İLE 99 MAÇA ÇIKTI

Daha evvel Kızılyıldız, Torino ve Spartak Moskova formalarını giyen Nikola Maksimovic 25 defa Sırp Ulusal Kadrosu’nda vazife yaptı. Napoli formasıyla 99 defa alana çıkan yıldız futbolcu 1.93 uzunluğunda.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.