DOLAR 32,5125
EURO 34,5634
ALTIN 2490,594
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika haberi: Fenerbahçe’den karşıt köşe transfer! Pereira onay verdi

TRANSFERDE ATAĞA KALKTI Serdar Dursun ve Steven Caulker’ı takımına katan Fenerbahçe’de transfer çalışmaları yine hızlandı. Teknik yönetici …

01.08.2021 19:22
94
A+
A-

TRANSFERDE ATAĞA KALKTI

Serdar Dursun ve Steven Caulker’ı takımına katan Fenerbahçe’de transfer çalışmaları yine hızlandı. Teknik yönetici Vitor Pereira’nın raporu doğrultusunda sarı-lacivertliler transferde gaza bastı.

PEREIRA’NIN YENİ JOKERİ

Fenerbahçe’de geçtiğimiz dönem takıma giremeyen ve Serie A’ya kiralanan Miha Zajc oynadığı oyunla herkesi şaşırttı. Sarı-lacivertlilerin genç orta alanı çalışkanlığı ve oynadığı futbolla Pereira’nın jokeri pozisyonuna geldi.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe’de yeni dönem hazırlıkları devam ediyor. Sarı-lacivertliler, özel maçta Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Çaba 4 Ağustos’ta oynanacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’ndaki çabada Fenerbahçe taraftarları da yer alabilecek.

OSAYI VE NAZIM ŞAD ETMEDİ

Fenerbahçe transferde atağa kalktı. Vitor Pereira’nın isteği üzerine sağ kanada destek yapmak için kollar sıvandı. Pereira, hazırlık maçlarında Samuel Osayi ve Nazım Sangare’den bir türlü istediği randımanı alamadı.

PEREIRA ONAY VERDİ

Orada daha süratli ve iş bitirici bir oyuncu isteyen Portekizli teknik adam, Samuel Kalu’nun transferine onay verdi. Fenerbahçe, geçen dönem da gündeme gelen yıldız için harekete geçti.

KOŞULLAR MASAYA YATIRILACAK

Sağ kanada yıldız bir oyuncu transfer etmek isteyen Fenerbahçe’nin önümüzdeki hafta Fransız grubu Bordeaux’un yöneticileriyle bir ortaya gelmesi bekleniyor. Bu görüşmede transfer kaideleri masaya yatırılacak ve ortak bir yol bulunacak.

2023’TE SONA ERECEK

Asıl mevkisi sağ kanat olan Nijeryalı yıldız Samuel Kalu, misyon verilmesi halinde sol kanat ve forvet ardı olarak da misyon yapabiliyor. 23 yaşındaki yıldız oyuncunun Bordeaux ile mukavelesi 2023 yılının yazında sona eriyor.

4 GOL VE 1 ASİST

Yeni piyasa bedeli 7 milyon Euro olan başarılı oyuncu 2018 yılında Gent’ten Bordeaux’ya 8.5 milyon Euro bonservis fiyatıyla transfer olmuştu. Kalu geçen dönem Ligue 1’de 20 maçta 4 gol ve 1 asist üretti.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.