DOLAR 32,5319
EURO 34,9052
ALTIN 2435,532
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika haberi: İspanya’dan flaş transfer argümanı: ‘Falcao, Galatasaray’dan ayrıldı! Yeni ekibi…’

İSPANYA’DAN OLAY SAV: FALCAO’NUN YENİ KADROSU… Galatasaray’da Falcao konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basını, Kolombiyalı …

06.08.2021 14:38
142
A+
A-

İSPANYA’DAN OLAY SAV: FALCAO’NUN YENİ KADROSU…

Galatasaray’da Falcao konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basını, Kolombiyalı golcünün Galatasaray’dan sonraki adresini duyurdu. İşte ayrıntılar…

FEGHOULI VE FALCAO İLEYOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray’da Feghouli ve Falcao’nun kadrodan ayrılması için görüşmeler devam ediyor. İki futbolcunun Galatasaray’a maliyeti bonuslar dahil 10 milyon euroyu aşarken Sarı Kırmızılı kulüp bu parayı ödemek istemiyor.

BURAK ELMAS AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Lideri Burak Elmas geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Falcao ve Feghouli ile görüştüm. Bize hizmetleri oldu ancak bu fiyat yapısıyla, bu maliyetle Galatasaray’ın yeni finansal yapılanması çerçevesinde fiyatlarının ödememizin mümkün olmadığını ve kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim. Umarım onlar da bizim nezaketimize karşılık vererek kısa müddette kendilerine kulüp bulurlar ve uygun ilgilerle yolları ayırırız. Bu idare kararıdır, iki oyuncuyu da mali olarak gelecek dönem takımında düşünmüyoruz.” tabirlerini kullanmıştı.

JORGE MENDES’E TALİMAT VERDİ

Lider Burak Elmas’ın bu kelamlarının akabinde Falcao’nun ayrılığıa yeşil ışık yaktığı ve menajeri Jorge Mendes’e kulüp bulması için talimat verdiği sav edilmişti.

İSPANYA’DAN SÜRPRİZ FALCAO ARGÜMANI

Galatasaray’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Radamel Falcao için İspanya’dan flaş bir argüman ortaya atıldı. Falcao’nun Galatasaray’dan sonraki yeni ekibini duyurdular…

INTER MIAMI SAVI

İspanyol Todofichajes sitesi Falcao’nun Galatasaray’dan ayrılmak üzere olduğunu tez ederken Kolombiyalı golcünün yeni adresinini MLS gruplarından Inter Miami olacağı aktarıldı.

GALATASARAY 5 MİLYON EURO ÖDEMEK İSTEMİYOR

Haberde Galatasaray’ın Falcao’ya yıllık 5 milyon Euro ödemek istemediği için oyuncuya ayrılık kararını ilettiği belirtildi. Falcao’nun da Inter Miami ekibine sıcak baktığı kaydedildi.

BURAK ELMAS, JORGE MENDES’LE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Todofichajes’te yer alan haberde Galatasaray Lideri Burak Elmas’ın Falcao’nun menajeri Jorge Mendes ile bir ortaya gelip kulüp olarak yola devam etmeme kararını ilettiği aktarıldı. Burak Elmas ve Jorge Mendes ortasında fesih görüşmelerinin başladığı sav edildi.

MESLEĞİNE ABD’DE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Kolombiya basınında Falcao ile Beşiktaş’ın da ilgilendiği tez edilse de oyuncunun mesleğine ABD’de devam etmek istediği söz edildi. Radamel Falcao’nun mukavele feshinin akabinde yeni kulübüyle mukavele imzalamaya hazır olduğu sav edildi.

SAKATLIKLARDAN KURTULAMADI

2019-2020 döneminde Monaco’dan Galatasaray’a transfer olan Radamel Falcao, Sarı Kırmızı formayla kendisinden beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştirememiş ve sakatlık sorunlarını atlatamamıştı.

TAM 48 MAÇ KAÇIRDI

Galatasaray’da 2 yıl forma giyen Radamel Falcao, Sarı Kırmızı formayla çıktığı toplam 41 müsabakada 20 kere fileleri havalandırdı. Radamel Falcao sakatlıkları sebebiyle tam 48 müsabakada forma giyemedi.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.