DOLAR 32,475
EURO 34,7968
ALTIN 2442,663
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika – Juninho Fenerbahçeli yıldız için Türkiye’ye geliyor! İşte bonservis sayısı

Fenerbahçe bir yandan lige hazırlanırken bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Vitor Pereira grubuna kendini sistemini yerleştirmek …

31.07.2021 18:08
155
A+
A-

Fenerbahçe bir yandan lige hazırlanırken bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Vitor Pereira grubuna kendini sistemini yerleştirmek istiyor. Mevcut takım ile ilgili 4 takım dışı kararı verildi. Bunun haricinde efsane Brezilyalı isim Juninho, Fenerbahçeli yıldız için Türkiye’ye gelecek.

PEREIRA EKİBİ LİGE HAZIRLIYOR

Vitor Pereira, ekibi epeyce disiplinli bir formda lige hazırlıyor. Futbolcuları da sistemine ikna etmeyi başaran Portekizli hoca, kimi sürpriz yıldızlar da çıkarabilir.

GÖZLER FORVETTE

Fenerbahçe’de gözler büsbütün forvete çevrilmiş durumda. Uzun müddettir çalışmalarına devam eden sarı lacivertliler, bu defa forvet transferinde yanılgı yapmak istemiyor. Geçtiğimiz dönem Papiss Cisse, Mbwana Samatta, Mame Thiam ve Kemal Ademi transferlerinden randıman alamayan Kanarya, transfer edilecek santrforu epeyce ince bir süzgeçten geçirdi.

9 İSİM İÇİN AYRILIK KAPIDA

Pereira’nın talimatları doğrultusunda idare, 9 futbolcuyu kamptan göndererek transferlerine açık kapı bıraktı. Bu isimler ise; Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Melih Bostan, Buyruk Miray Köksal, Murat Sağlam, Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin.

PELKAS İÇİN LYON DEVREDE

Rubin Kazan, Bologna, Mönchengladbach… Fenerbahçe’de Dimitris Pelkas’ın talipleri her geçen gün artıyor. Yunan yıldız için Fenerbahçe’nin kapısını çalan son kadro Lyon oldu.

7 MİLYON EUROLUK BÜTÇE

Fransız grubunun sportif yöneticisi Juninho ve teknik yönetici Peter Bosz’un Pelkas’ı grupta görmeyi çok istedikleri belirtildi. Lider Aulas’ın da bu transfer için 7 milyon Euro’luk bütçe ayırdığı belirtildi.

FENERBAHÇE SAYISI KABUL ETMEDİ

Lyon, bu sayıyla birinci teklifi yaptı. Lakin Fenerbahçe İdaresi, bu sayısı düşünmeden geri çevirdi.

10 MİLYON EURO TALEBİ

Sarı- Lacivertliler, yapılan görüşmede net 10 milyon Euro talep etti, “Bu fiyatın altına olmaz” iletisini iletti.

BOSZ ISRARLA İSTİYOR

Teknik yönetici Peter Bosz’un Pelkas konusundaki ısrarı nedeniyle Lyon’un, Fenerbahçe’nin istediği 10 milyon Euro’yu verebileceği kaydedildi.

“PELKAS’I TRANSFER EDERSEN KATKISI BÜYÜK OLUR”

Bosz’un, sportif yönetici Juninho’ya, “Pelkas çok taraflı ve yetenekli bir oyuncu. Transfer edersek bize katkısı büyük olur” dediği öğrenildi.

JUNINHO TÜRKİYE’YE GELECEK

Brezilyalı sportif yöneticisi Juninho’nun önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelerek bir teklif daha yapması bekleniyor.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.