DOLAR 32,4754
EURO 34,555
ALTIN 2475,443
BIST 9530,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika transfer haberi: Dünyaca ünlü futbolcuyla muahede sağlandı! Herkes Godin’i beklerken…

YILDIZ FUTBOLCUYLA MUAHEDE SAĞLANDI Beşiktaş’ta transfer konusunda sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar, dünyaca ünlü futbolcu ile …

03.08.2021 07:26
148
A+
A-

YILDIZ FUTBOLCUYLA MUAHEDE SAĞLANDI

Beşiktaş’ta transfer konusunda sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar, dünyaca ünlü futbolcu ile transfer için muahede sağladı. Yıldız futbolcunun avukatlarının kontrat ayrıntılarını incelediği ortaya çıktı.

ROSIER İDMANA ÇIKTI

Beşiktaş’ın Sporting Lizbon ile bonservisi konusunda muahede sağladığı Valentin Rosier, İstanbul’da taraftarlar tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Siyah-beyazlılarla tekrar mukavele imzalayan Fransız sağ bek, grupla birlikte çalışmalara başladı.

SANTRFOR TRANSFERİ

Golcü transferinde Diego Costa yahut Luuk de Jong’u takımına katmaya çalışan siyah-beyazlılar, yıldız futbolculardan haber bekliyor. Beşiktaş her iki futbolcuya da transfer için tekliflerini iletti. Siyah-beyazlıların oyunculardan gelecek cevaplara nazaran santrfor transferini noktalamayı planladığı öğrenildi.

GHEZZAL’DA SON DURUM

Kartal, Ghezzal’ın bonservisi için de çok kıymetli aralık aldı. Cezayirli oyuncu konusunda Leicester City ile mutabakata çok yakın olan siyah-beyazlıların, Ghezzal’a ödenecek yıllık garanti fiyat konusunda grup içi istikrarlara dikkat ettiği de aktarıldı.

PRENSİPTE ANLAŞILDI

Transferde Rachid Ghezzal, Alex Teixeira ve Diego Costa’ya ağırlaşan Beşiktaş’ta şu an için gerçekleşmeye en yakın atılımın Teixeira olduğu belirlendi. Brezilyalı yıldız geçen hafta siyah-beyazlılarla prensip mutabakatına varmıştı. Beşiktaş’ın prensip mutabakatına vardığı yıldız futbolcu şu anda ülkesinde bulunuyor.

TEIXEIRA’DA İMZA YAKIN

Deneyimli on numara Alex Teixeira’nın avukatlarının kendilerine gönderilen kontratın ayrıntılarını incelediği ve resmi imzaların çok yakın bir vakitte atılabileceği aktarıldı. Brezilyalı futbolcunun kısa müddet içerisinde Türkiye’ye geleceği ortaya çıktı.

BAŞAKŞEHİR’LE GÖRÜŞÜLÜYOR

Beşiktaş’ta kaleci transferinde de son kademeye gelindi. Siyah-beyazlılar, Medipol Başakşehir’de forma giyen A Ulusal file bekçisi Mert Günok ile prensipte muahede sağladı. Aykut Kocaman tarafından gelecek dönem takımda düşünülmeyen deneyimli eldivenin kulübüyle bonservis fiyatı konusunda görüşmeler devam ediyor.

CAGLIARI İLE MAAŞ GÖRÜŞMELERİ

Beşiktaş’ta Welinton ve Vida’yla forma rekabetine girecek bir stoper için transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlılar dünyaca ünlü stoper Diego Godin ile transfer görüşmelerinde kıymetli uzaklık katetti. İtalya Serie A takımı Cagliari’den ayrılması beklenen deneyimli savunmacının bonservisi konusunda görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.