DOLAR 32,5218
EURO 34,9335
ALTIN 2431,043
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika transfer haberi: Transfer bombası patladı, Burak Yılmaz’ı resmen açıkladı!

BURAK YILMAZ’I RESMEN AÇIKLADI: İSTERİM! Geçtiğimiz dönem Lille’in elde ettiği şampiyonlukta büyük hisse sahibi olan Burak Yılmaz transferin …

21.08.2021 10:38
142
A+
A-

BURAK YILMAZ’I RESMEN AÇIKLADI: İSTERİM!

Geçtiğimiz dönem Lille’in elde ettiği şampiyonlukta büyük hisse sahibi olan Burak Yılmaz transferin yeniden en beğenilen isimlerinden biri… Burak Yılmaz için transfer bombası patladı ve resmi açıklama yapıldı. İşte son dakika haberinin detayları…

LILLE’DEN RESMİ AÇIKLAMA

Lille’de geçtiğimiz dönem elde edilen şampiyonluğun mimarlarından Burak Yılmaz transferinde tekrar en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor. Ulusal yıldız için Lille Teknik Yöneticisi Jocelyn Gourvennec geçtiğimiz günlerde oyuncusunun ekipte kalacağını duyurmuştu.

‘BİR TELAŞIM YOK’

Jocelyn Gourvennec açıklamasında “1 Eylül’den sonra Burak Yılmaz’ın bizimle olmadığını neden hayal edeyim? Hayır neden bu türlü bir soru? Burak ile nizamlı olarak konuşuyorum, onunla fikir alışverişinde bulunmak her vakit değişik olmuştur. Hiddetli bir mizacı var lakin çok sakin ve niyetli bir insan. Çarşamba günü de Burak ile konuştum, Lille’in projesinde devam edeceğini, burada kalmak istediğini ve kendini burada yeterli hissettiğini söyledi. Bu yüzden bu türlü bir şey benim için mevzu dışı. Burak Yılmaz konusunda bir telaşım yok.” sözlerini kullanmıştı.

BURAK YILMAZ ‘TEKLİFLER VAR’ DEMİŞTİ

Burak Yılmaz ise sessizliğini koruyor. Golcü oyuncu EURO 2020 öncesi yaptığı transfer açıklamasında “Bazı teklifler var. Keyifli olabileceğim teklifler. Bakacağız.” tabirlerini kullanmış ve transfere açık kapı bırakmıştı.

GALTIER’DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Birçok Teknik Yöneticisi Galtier, Burak Yılmaz ile tekrar birlikte çalışmak istediğini söyledi. Christophe Galtier, Fransız basınına yaptığı açıklamada Burak Yılmaz’ın kendisine olumlu karşılık vermesi halinde transferin gerçekleşebileceğini duyurdu.

‘OLUMLU KARŞILIK VERİRİM’

Galtier, Burak Yılmaz hakkında yaptığı açıklamasında “Burak Yılmaz hakkında çok şey okudum. Burak çok âlâ bir oyuncu ve benimle çalışmak istediğini bana söylerse buna olumlu karşılık veririm.” tabirlerini kullandı.

KAÇ YİNE TEŞEBBÜSLERE BAŞLADI

Galtier’in yaptığı bu açıklama sonrası Kaç, Burak Yılmaz’ı takımına katmak için yine teşebbüslere başladı. Takımını Calvin Stengs, Mario Lemina, Justin Kulivert ve Todibo üzere isimlerle güçlendiren Kaç, Burak Yılmaz’ı takımına katıp Dolberg’e güzel bir alternatif üretmenin planlarını yapıyor.

GALTIER İLE TEKRAR ÇALIŞMAK İSTİYOR

Burak Yılmaz’ın da Christophe Galtier ile yine çalışmak istediği ve Nice’ten gelecek teklife olumlu karşılık vereceği tez ediliyor. Lille ile geçen dönem şampyionluk yaşayan Burak Yılmaz’ın bu döneme berbat başlanmasınına rdından moralinin bir oldukça bozuk olduğu sav ediliyor.

FİKRET YILMAZ DA DUYURMUŞTU

Burak Yılmaz’ın babası Fikret Yılmaz da geçtiğimiz günlerde Nice’in golcü oyuncuyla yakından ilgilendiğini duyurmuştu.

‘NICE’TEN RESMİ TEKLİF GELDİ’

Fikret Yılmaz “Lille, Burak’ı katiyetle bırakmak istemiyor. Hatta sözleşmesini uzatmak istiyor. O denli bir durum var. Burak’ın oradan ayrılması çok güç. O denli bir ortamda kolay kolay verilmez. Sevilen oyuncuyu vermek her yerde çok zordur. Kaç teklifte bulundu. Başından beri çok istiyorlar. Lille, 1 yıl daha kontratını uzatmak istiyor” formunda konuşmuştu.

TEKLİFİ KABUL ETMESİ BEKLENİYOR

Nice’ten gelen teklifi kabul eden Burak Yılmaz’ın Lille’in de bu teklifi kabul etmesini bekliyor. Golcü oyuncu Galtier ile tekrar çalışmak için gün sayıyor.

ŞAMPİYONLUKTA BÜYÜK HİSSE SAHİBİ

Lille’in geçtiğimiz dönem elde ettiği sürpriz şampiyonlukta golleri ve asistleriyle parlayan Burak Yılmaz, Ligue 1’de çıktığı 28 müsabakada 16 gol atıp 5 asist yapmıştı. Golcü oyuncu EURO 2020’de ise bekleneni verememiş ve turnuvayı golsüz kapatmıştı.

BİRİNCİ 100 TL’LİK KUPONA 100 TL ARMAĞAN

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.