DOLAR 32,2515
EURO 34,6855
ALTIN 2394,481
BIST 10336,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

St Johnstone-Galatasaray tarafsız alana almaktan vazgeçtiler

Galatasaray ile St Johnstone ortasındaki UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme tipi rövanş maçının nerede oynanacağı belirli oldu. Britanya’da salgına …

03.08.2021 15:22
92
A+
A-

Galatasaray ile St Johnstone ortasındaki UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme tipi rövanş maçının nerede oynanacağı belirli oldu. Britanya’da salgına bağlı olarak uygulanan özel kısıtlamalar nedeniyle bu gayretin İskoçya yerine tarafsız alanda oynanabileceği belirtiliyordu.

Bakana soru önergesi verilmişti
İskoç parlamenter Pete Wishart hususla ilgili Britanya Spor Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi vermiş ve bakan Nigel Huddleston’dan bahse açıklık getirmesini istemişti. UEFA’nın bu müsabakanın tarafsız alanda oynanmasını istediğine yönelik haberler bulunduğu, bu hususta kendilerinin UEFA ile bir görüşme gerçekleştirip gerçekleştirmedikleri sorulmuş, tarafsız saha kararı alınmasının St Johnstone açısından hayal kırıklığı yaratacağı uyarısı yapılmıştı.

Hudutlu sayıda seyirci alınacak
Bu tartışmaların akabinde maçın oynanacağı stadyum aşikâr oldu. UEFA internet sitesine girdiği bilgi ile 12 Ağustos’ta St Johnston’un mesken sahibi statüde olacağı Galatasaray maçının, İskoç grubunun maçlarını oynadığı McDiarmid Park’ta oynanacağını duyurdu. 10 bin kişi kapasiteli stadyumda hudutlu sayıda seyirciyi maçı izleme imkanı tanınacak.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.