DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’ndan Trabzonspor’a ziyaret

Kulübün tesislerindeki ziyarette teknik yönetici Abdullah Avcı ve kulüp genel sekreteri Ömer Sağıroğlu ile görüşen Ustaoğlu, Öznur Kablo Yeni …

17.08.2021 18:22
86
A+
A-

Kulübün tesislerindeki ziyarette teknik yönetici Abdullah Avcı ve kulüp genel sekreteri Ömer Sağıroğlu ile görüşen Ustaoğlu, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşısında alınan galibiyetten ötürü bordo-mavili grubu tebrik etti.

Trabzon’da futbolun farklı bir yeri olduğuna dikkati çeken Ustaoğlu, “Futbol kültürünün hakim olduğu kentimizde benim de futbola olan ilgim ve sevgim arttı. Kulübümüz Trabzonspor’da çok âlâ işler ve planlamalar yapıldığını görüyoruz. Bu mevzuda idare konseyi ve teknik takımımızı kutlarım.” diye konuştu.

Ustaoğlu, Trabzonspor’un UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off cinsinde 19 Ağustos Perşembe günü alanında İtalya’nın Roma ekibi ile yapacağı maç için de muvaffakiyetler diledi.

Teknik yönetici Avcı da ziyaretinden ötürü Ustaoğlu’na teşekkür ederek, “Lige galibiyetle başlamak kıymetliydi lakin önümüzde uzun soluklu bir yarış var. Gelişerek yolumuza devam edeceğiz.” sözlerini kullandı.

Genel sekreter Sağıroğlu ise lige farklı galibiyetle başlamanın ehemmiyetine değinerek, “Önümüzde meşakkatli bir yol var. Bu uzun yolda taraftarlarımızın takviyesine ve sabrına gereksinim duyacağız. Umarım amaçlarımıza ulaşırız.” değerlendirmesinde bulundu.

Ziyarette Vali Ustaoğlu Avcı’ya el üretimi telkari güğüm, Avcı ve Sarıoğlu da Ustaoğlu’na ziyaret anısına plaket takdim etti.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.