DOLAR 32,5447
EURO 34,8305
ALTIN 2429,139
BIST 9710,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trabzonspor’da gözler Ekuban’da! Genoa ile görüşmeler devam ediyor

Trabzonspor’da herkesin gözü Caleb Ekuban’a döndürüldü. İtalya’nın Genoa kulübü, bir müddettir Ekuban için önemli bir transfer çalışması başlattı …

02.08.2021 07:22
93
A+
A-

Trabzonspor’da herkesin gözü Caleb Ekuban’a döndürüldü. İtalya’nın Genoa kulübü, bir müddettir Ekuban için önemli bir transfer çalışması başlattı.
Ganalı yıldızı resmi olarak Trabzonspor’dan isteyen Serie A temsilcisi, transferi artık nihayete erdirmek istiyor. Ekuban’la da mutabakat sağlayan Genoa, lig maçları başlamadan işi bitirmeyi hedefliyor.

Trabzonspor’da da Ekuban’ın gitmesi halinde gelecek parayla yeni bir yıldızın transfer edilmesi amaçlanıyor. Bu vakte kadar 6 futbolcuyu takımına katan ve hepsini bedelsiz bir halde getiren Karadeniz takımı, Ekuban’ın satılması halinde 7. transferi için bonservis bedeli ödemeye hazır.

Kısaca, Ekuban’dan gelecek parayla bordo-mavililerin bu sezonki 7. transferi olacak. Abdullah Avcı, forvet çizgisine kesinlikle bir destek istediği için, oluşturulacak kaynakla atak sınırının kuvvetlendirilmesi planlanacak.

Dün itibariyle İtalya basınında da Caleb Ekuban – Genoa görüşmeleri yazıldı. Artık transferin bitmesinin beklendiği, süreçlerin beklenenden daha fazla uzadığı vurgulandı.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.