DOLAR 32,51
EURO 34,9697
ALTIN 2437,094
BIST 9797,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trabzonspor’da rekabet yüzleri güldürüyor

Teknik Direktör Abdullah Avcı ile birlikte yeni bir sayfa açan Trabzonspor’da oyuncularda yeni dönemde formayı kapmak için kıyasıya rekabete girdi.

19.11.2020 15:45
239
A+
A-

Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek olan Trabzonspor, yeni teknik direktörü Abdullah Avcı ile birlikte galibiyetle başlamak istiyor.

Avcı, yönetiminde yeni bir döneme giren ve yeni bir heyecan yaşamaya hazırlanan bordo-mavililer Süper Lig’in geri kalan bundan sonraki bölümünde formayı kapmak için kıyasıya mücadele ediyor.

Mesajı verdi

Göreve gelip takımla birlikte çıktığı ilk antrenmanda, "İsteyen, arzu eden formayı alır’ mesajını oyuncularına veren Abdullah Avcı, yapılan antrenmanlarda oyuncuların isteklerine verdiği tepkiden memnun olurken, yeni teknik ekibin gözüne girmeye çalışan oyuncularda formayı kapmak için kıyasıya bir mücadele veriyor.

Avcı gençleri de rekabete dahil etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, genç oyuncularla da yakından ilgileniyor.

Deneyimli teknik adam genç oyuncuları yavaş yavaş takıma monte edip, onları da rekabet ortamına dahil etmeyi planlıyor.

Avcı, uzun lig maratonunda oluşabilecek sakatlık ve hastalıklarda sıkıntı yaşamamak için alt yapıda bulunan A Takıma aday oyuncuların bazılarını antrenmanlara çıkartarak yakında takip ediyor.

Ahmet Can Kaplan, Süleyman Cebeci, Taha Tunç, Kerem Baykuş ve Faruk Can Genç’i takımla birlikte antrenmanlara dahil eden Avcı, zaman içeresinde bu oyuncuları hazır hale getirmeyi hedefliyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.