DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Transferde son dakika! Dünya yıldızı İstanbul’a geliyor! Bomba patladı…

Harika Lig’de son şampiyon Beşiktaş transfer bombalarını üst üste patlamak üzere. Sergen Yalçın ile tekrar anlaşan siyah beyazlı idare daha evvel …

05.08.2021 14:52
110
A+
A-

Harika Lig’de son şampiyon Beşiktaş transfer bombalarını üst üste patlamak üzere. Sergen Yalçın ile tekrar anlaşan siyah beyazlı idare daha evvel birçok transfere imza attırmıştı.

Yeni dönemin başlamasına artık sayılı günler kala Beşiktaş bir transferi daha bitiriyor. Daha evvel Salih Uçan, Mehmet Topal ve Kenan Karaman’ı bedelsiz olarak takımına katan Beşiktaş son olarak geçtiğimiz dönemin yıldızı sağ bek Valentin Rosier’i takımına katmıştı.

GHEZZAL İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Geçtiğimiz dönemin asist hükümdarı Cezayirli Rachid Ghezzal için hala İngiltere Premier Lig grubu Leicester City ile görüşmeleri sürdüren siyah beyazlı idare transferde son yaklaştı. Teknik Yönetici Sergen Yalçın’ın talebiyle bir hamle oyuncusu alacak olan Beşiktaş idaresi harekete geçti.

ALEX TEIXEIRA BOMBASI

Bu dönem Muhteşem Lig’i şampiyon bitiren ve Şampiyonlar Ligi’nde uzunluk gösterecek olan Beşiktaş güçlü bir takım kurmak istiyor. Siyah beyazlı idare bomba bir transfer atılımı yaptı. Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusunda idare Alex Teixeira ile görüşmelere başladı.

MUAHEDE SAĞLANDI

Daha evvel 4 yıldız ismi takımına katan siyah beyazlılar Orta Çizgi’in haberine nazaran geçtiğimiz dönem Çin kulübü Jiangsu kadroda forma giyen ve kontratı bittiği için bonservisi elinde olan Brezilyalı orta saha Alex Teixeira ile mukavele imzaladı.

İSTANBUL’A GELİYOR

Yaklaşık 1 aydır siyah beyazlı idarenin görüşmelerini sürdürdüğü 31 yaşındaki yıldızla son pürüzler görüşüldü ve mutabakat sağlandı. Brezilyalı dünya yıldızı İstanbul’a gelip sıhhat denetiminden geçecek. Sıhhat denetimi sonrası dev transfer resmen açıklanacak.

SOUZA MUŞTUYU VERDİ

Geçtiğimiz dönem Beşiktaş’a transfer olan ve taraftarın sevgilisi olan Souza muştuyu verdi. Alex Teixiera, Josef de Souza’nın eşiyle yemek yerken paylaştığı ve Beşiktaş ile özdeşleşen “Come To Beşiktaş” (Beşiktaş’a gel) paylaşımından sonra “Yakında” diye yazarak taraftarları heyecanlandırdı.

ALEX TEIXIERA KİMDİR?

Brezilya’nın Vasco da Gama altyapısında yetişen Teixeira, 2008 yılında A ekibe çıktı. Burada performansı sonrasında Ukrayna grubu Shakhtar Donetsk tarafından keşfedilen Brezilyalı yıldız 6 milyon euro bonservis bedeliyle Shakhtar’ın yolunu tuttu.

Yıldızını burada parlatan 31 yaşındaki futbolcu 50 milyon euro üzere rekor bir bonservis ile Çin’in Jiangsu Suning kadrosuna gitti. Burada geçirdiği 4,5 yılın akabinde kontrat uzatmayan Alex futbol hayatına Beşiktaş’ta devam edecek.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.