DOLAR 32,5843
EURO 35,0008
ALTIN 2457,913
BIST 9788,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Transferde son dakika – Muhteşem Lig grubundan Ljajic ve Oğuzhan hamlesi!

BOMBA TRANSFER GELİŞMELERİ Transferde son dakika! Harika Lig’de Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transferde şampiyonluk …

05.08.2021 00:10
205
A+
A-

BOMBA TRANSFER GELİŞMELERİ

Transferde son dakika! Harika Lig’de Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transferde şampiyonluk atakları yapmaya devam ediyor. Harika Lig’de günün en bomba transfer haberlerini sizler için bir ortaya getirdik…

PEREİRA ONAY VERDİ, HAREKETE GEÇİLDİ

Forvet transferini Harika Lig’in birinci haftasına yetiştirmek için büyük gayret harcayan Fenerbahçe’de Miguel Borja sesleri yükseliyor. Vedat Muriç ve Alexander Sörloth konusunda kulüplerinin halleri nedeniyle beklenen adımları atamayan Sarı- Lacivertliler, Miguel Borja için Palmeiras’la resmi teması sağladı… Fenerbahçe’nin Brezilya kulübüne 2 milyon Euro’luk teklif sunduğu ve beklemeye geçtiği öğrenildi. Oyuncu izleme komitesinin Kolombiyalı forvet için çok olumlu bir rapor sunduğu da gelen bilgiler ortasında. 28 yaşındaki Borja’nın Palmeiras’la mukavelesi Aralık 2022’de sona erecek. (Takvim)

GİRESUNSPOR, EMRE AKBABA’YI İSTİYOR

Giresunspor Lideri Hakan Karaahmet, Emre Akbaba’ya talip olduklarını söyledi. Hakan Karaahmet, “Galatasaray’dan Emre Akbaba’yı istediğimizi söyledik, onlar karar verecek” sözlerini kullandı. Galatasaray, Emre Akbaba’nın kontratını 2023 yılına kadar uzatmıştı. Giresunspor bu transferi olumlu sonuçlandırmak için tüm koşulları zorluyor.

LJAJİC VE OĞUZHAN’A ADANA DEMİR KANCASI

Siyah-Beyazlılar’da teknik takımın beklentilerini karşılayamayan 2 futbolcu Adem Ljajic ve Oğuzhan Özyakup’a sürpriz talip çıktı. Harika Lig ’in yeni takımlarından Adana Demirspor, Adem Ljajic ve Oğuzhan Özyakup’a talip oldu. Toplam maliyeti 6 milyon Euro’yu aşan oyuncuları göndermeye çabucak yeşil ışık yakan idare, Demir’e oyuncularla görüşme müsaadesi verdi. (Fanatik)

F.BAHÇE’DE GAYE YİNE MAKSİMOVİC

Lider Ali Koç’tan birinci 11’de oynayacak 4 transfer isteyen Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Vitor Pereira’nın eksik gördüğü bölgelerden birisinin de savunma olduğu öğrenildi. Yeni transfer Steven Caulker’ın şu ana kadarki performansından şad kalmayan Portekizli hocanın raporu sonrası harekete Fenerbahçe idaresinin listesinin birinci sırasında Nikola Maksimovic olduğu belirlendi.Sarı-Lacıvertli idare, Napoli ile mukavelesi sona eren Sırp yıldızla yaklaşık 1 ay evvel masaya oturmuştu. O devir Maksimovic’in yüksek maaş talebi ve Lazio’ya gitme isteği nedeniyle görüşmeler tıkanmıştı. Fakat 29 yaşındaki futbolcu şu ana kadar rastgele bir ekiple anlaşamadı.Bunun üzerine idare, Sırp stoperle yine temasa geçme kararı aldı. Sarı-Lacivertliler’in Maksimovic’e bonuslarla bir arada yıllık 2.5 milyon Euro’luk teklif yapma hazırlığında olduğu öğrenildi. Deneyimli yıldız daha evvel yapılan görüşmere 3.5 milyon Euro istemişti.Ancak Maksimovic’in maaş talebinde indirime gittiği gelen bilgiler ortasında. Daha evvel Kızılyıldız, Torino ve Spartak Moskova formalarını giyen Maksimovic 25 defa Sırp Ulusal Ekibi’nde vazife yaptı. Napoli formasıyla 99 kere alana çıkan yıldız futbolcu 1.93 uzunluğunda. (Takvim)

ADANA DEMİR’DE BEĞENİLMEDİ, G.SARAY’A…

Teknik yönetici Fatih Terim, scout takımıyla birlikte yaptığı tarama sonucunda, bilhassa bir isim üzerinde durdu. Mevzuyla ilgili kanısını idareye de ileten deneyimli çalıştırıcı, Mısır Ligi’nde Al Ahli forması giyen 23 yaşındaki Malili futbolcu Aliou Dieng’i kesinlikle takımında görmek istiyor. İki kulüp yetkilileri görüşmelere başlarken, Sarı- Kırmızılılar’ın 5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı tez ediliyor.Al Ahli’nin en değerli isimlerinden biri olan Aliou Dieng hakkındaki en enteresan ayrıntı ise 4 yıl evvel Adana Demirspor’a gelmiş, lakin beğenilmemiş olması. 2017’de bir küme futbolcuyla bir arada idmanlara çıkan Dieng, Adana’da göze giremeyince ülkesi Mali’ye geri döndü. Tam 1 yıl sonra bir Cezayir ekibine transfer olan Aliou Dieng, 1 dönem da burada oynadıktan sonra 2019’da 1.1 milyon Euro’ya Al Ahli’ye imza attı. Mısır kulübü ise Galatasaray’ın istediği genç oyuncunun bonservis sayısını yükseltmek için tüm kaideleri zorluyor. (Fanatik)

DORTMUND’DAN SZALAİ’YE 20 MİLYON EURO

Fenerbahçe ’nin transferdeki beğenilen oyuncusu Attila Szalai’ye bir talip daha çıktı. Macar yıldızın ismi daha evvel Atletico Madrid ile anılmış lakin İspanyol grubundan bir atak gelmemişti. Akabinde Aston Villa’nın 23 yaşındaki savunmacıya talip olduğu ve bu transfer için 15 milyon Pound’luk (174 milyon TL) bütçe ayırdığı öne sürülmüştü. Szalai’yi gözüne kestiren son takım Borussia Dortmund oldu. Savunma çizgisini güçlendirmek isteyen Alman grubu, başarılı futbolcuyu listenin ikinci sırasına yazdı. Alman basınında çıkan haberlere nazaran Dortmund’un önceliği Leipzig’de forma giyen Marcel Halstenberg.Almanya Ulusal Takımı’nda da vazife yapan 29 yaşındaki futbolcu için kulüpler ortasında görüşmeler devam ediyor. Sarı-Siyahlılar’ın bu transferi bitirememesi halinde, Attila Szalai için 20 milyon Euro’luk (198 milyon TL) bir teklifle Fenerbahçe’nin kapısını çalacağı kaydedildi. Pereira’nın, “Şampiyonluk istiyorsak kesinlikle kalmalı” dediği yıldız futbolcunun satışı konusunda, limit kahrı yaşayan idare farklı bir tavır sergileyebilir. (Fanatik)

BEŞİKTAŞ VE G.SARAY, ADAM OUNAS’IN PEŞİNDE

Yaz transfer periyodu Beşiktaş ve Galatasaray ortasında geçen transfer savaşlarına sahne oldu. Beşiktaş’ın Gedson Fernandes’e; Galatasaray’ın ise Ghezzal ve Rosier’e teklif götürdüğü devirde ezeli rakipler transferde birçok sefer karşı karşıya geldi.Beşiktaş ve Galatasaray bu sefer Adam Ounas’ı renklerine bağlamak için yarışıyor. Palco do Esporte’de yer alan habere nazaran Atalanta United, Beşiktaş ve Galatasaray Adam Ounas transferi için yarışıyorlar.Adam Ounas geçtiğimiz dönemi Crotone’de kiralık olarak geçirmişti. Cezayirli futbolcu geçtiğimiz dönem 25 müsabakada forma giydi ve 4 gol atıp 5 asist yaptı. Adam Ounas’ın Transfermarkt’taki piyasa kıymeti ise 8 milyon Euro… (Fanatik)

TRABZON’DAN KAAN AYHAN ATAĞI

Trabzonspor’da teknik yönetici Abdullah Avcı’nın stoper bölgesinde rekabeti artıracak bir oyuncunun takıma katılmasını istemesi üzerine idare ulusal futbolcu Kaan Ayhan için temaslara başladı. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de uzun vakittir gündeminde yer alan 26 yaşındaki oyuncu için önümüzdeki günlerde Sassuolo’ya kiralama teklifi sunmayı hedefleyen Bordo-Mavililerin, teklife satın alma opsiyonu koyup koymayacağı ise şimdi netlik kazanmadı.Milli oyuncunun ise Türkiye’de oynama fikrine sıcak baktığı lakin birçok grubun kendisiyle ilgilenmesi nedeniyle maliyetinin yüksek olduğu da söz edildi. Trabzonspor’un kiralama teklifi yapma hazırlığında olduğu Kaan Ayhan için kulübünün bonservis beklentisinin ise 6 milyon Euro civarında olduğu biliniyor.Trabzonspor’un transfer etmek istediği Kaan Ayhan stoperin yanı sıra orta alanda da vazife yapıyor. Alanda joker vazifesi üstleniyor. (Takvim)

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.