DOLAR 32,3794
EURO 35,1639
ALTIN 2324,983
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İngiltere Başbakanı Johnson bir defa daha baba olmaya hazırlanıyor

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın eşi Carrie Johnson, Instagram hesabında yaptığı açıklamada, ikinci bebeklerini beklediklerini duyurdu …

31.07.2021 19:55
104
A+
A-

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın eşi Carrie Johnson, Instagram hesabında yaptığı açıklamada, ikinci bebeklerini beklediklerini duyurdu. Bebeğin Noel’e gerçek dünyaya gelmesini umduğunu belirten Johnson, daha evvelki hamileliğinde düşük yaptığı için yeni bebeğini, İngiltere’de düşük yahut meyyit doğumdan sonra gebe kalınan çocuklar için kullanılan bir terim olan “gökkuşağı bebeği” olarak nitelendirdi.

Carrie Johnson yaptığı paylaşımda, “Yılın başında bir düşük yaptım ve bu beni çok üzdü. Tekrar gebe olduğum için inanılmaz derecede şanslı hissediyorum” dedi.

Birebir vakitte gerilimli olduğunu da kelamlarına ekleyen Johnson, “Hamilelikle ilgili sıkıntılar birçok kişi için hakikaten güç olabiliyor. Bilhassa de Instagram üzere platformlarda her şey yolunda gidiyormuş üzere görünürken. Kaybı deneyimlemiş bireylerden bilgi almak beni nitekim rahatlattı, bu yüzden bunu çok küçük bir biçimde paylaşmanın diğerlerine da yardımcı olabileceğini umuyorum” açıklamasını yaptı.

7’İNCİ ÇOCUĞU OLACAK

57 yaşındaki İngiltere Başbakanı Johnson ve 33 yaşındaki Carrie Johnson’ın birinci çocukları Wilfred, Nisan 2020’de dünyaya gelmişti. Johnson çifti daha sonra Mayıs ayında Westminster Katedrali’nde düzenlenen küçük bir merasimle evlenmişti. Boris Johnson, Carrie Johnson ile 3’ncü evliliğini gerçekleştirirken, İngiltere tarihinde yaklaşık 200 yıldan bu yana vazifedeyken evlenen birinci başbakan olmuştu.

İngiliz medyasına nazaran, Başbakan Johnson’un 3 farklı bayandan toplam 6 çocuğu var. Johnson çiftinin ikinci bebeği Başbakan’ın 7’nci çocuğu olacak.

İNSANSIZ HELİKOPTER BİRİNCİ DEFA MANAVGAT YANGININDA KULLANILDI

Kaynak: NTV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.