DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İngiltere Kralı 3. Charles, kansere yakalandığını açıkladı

İngiltere Kralı 3. Charles, kansere yakalandığını duyurdu ve kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Kral Charles, kanser hastalarını ve ailelerini destekleyen kuruluşların çalışmalarına ışık tutmanın önemine vurgu yaparak, destek mesajlarının kendisine büyük teselli ve cesaret verdiğini belirtti.

11.02.2024 14:25
24
A+
A-

İngiltere Kralı 3. Charles, kansere yakalandığını açıklamasının ardından kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Kral Charles, yayımladığı mesajında, “Son günlerde aldığım çok sayıda destek mesajı ve iyi dilekler için en içten teşekkürlerimi ifade etmek isterim. Kanserden etkilenen herkesin bileceği gibi, bu tür nazik düşünceler en büyük teselli ve cesaretlendiricidir. Kendi teşhisimi paylaşmamın, kamuoyunun anlayışını arttırmaya ve Birleşik Krallık’ta ve daha geniş bir dünyada kanser hastalarını ve ailelerini destekleyen tüm kuruluşların çalışmalarına ışık tutmaya nasıl yardımcı olduğunu duymak da aynı derecede yüreklendirici. Onların yorulmak bilmeyen ilgisine ve özverisine duyduğum ömür boyu sürecek hayranlık, kendi kişisel deneyimimin bir sonucu olarak daha da artıyor” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.