DOLAR 32,329
EURO 35,0586
ALTIN 2282,49
BIST 8993,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trump: “Erdoğan ile iyi anlaşıyorum”

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye’yi sevdiğini dile getirerek, “Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iyi anlaşıyorum” dedi.

Trump: “Erdoğan ile iyi anlaşıyorum”
03.12.2019 13:25
198
A+
A-

ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere’nin başkenti Londra’da başlayacak NATO zirvesi öncesi Genel Sekreter Jens Stoltenberg ile bir araya geldi. Trump, görüşme sırasında BD-Türkiye ilişkilerine değindi. Türkiye’yi sevdiğini dile getiren Trump, “Cumhurbaşkanı (Recep Tayyip Erdoğan) ile iyi anlaşıyorum” dedi. Türkiye’nin Türkiye’nin kendilerine desteğini öven Trump, “Türkiye iyi bir NATO müttefiği” dedi.

Türkiye’nin DEAŞ lideri Ebubekir El Bağdadi’nin yakalanması operasyonunda çok yardımcı olduğunu anlatan, Trump “Daha iyisini yapamazdı, daha fazla destek veremezdi” ifadesini kullandı.

Trump, basın mensuplarının “NATO üyesi olarak kalmalı mı?” sorusuna ise bunun üyeler arasında tartışılacak bir konu olduğu yanıtını verdi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.