DOLAR 32,2627
EURO 34,7197
ALTIN 2397,222
BIST 10286,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Norm Ender İstanbul Moda Haftası’nda podyuma çıktı

Ünlü rap şarkıcısı Norm Ender, podyumda yürüdü. Tasarımcı Emre Erdemoğlu’nun 2022 Sonbahar-Kış ‘Kanat’ koleksiyonunu tanıttığı ve 11-15 Ekim …

28.09.2021 16:06
247
A+
A-

Ünlü rap şarkıcısı Norm Ender, podyumda yürüdü. Tasarımcı Emre Erdemoğlu’nun 2022 Sonbahar-Kış ‘Kanat’ koleksiyonunu tanıttığı ve 11-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Fashion Week İstanbul’da dijital platformda gösterilecek olan defilede Norm Ender de yer aldı.

Norm Ender defilenin finalinde podyumda yürüyerek tasarımcı Emre Erdemoğlu ile birlikte objektiflere poz verdi. İlk kez bir podyumda yürüdüğünü belirten Norm Ender “Emre Erdemoğlu gibi adını uluslararası platformlarda duyurmuş bir tasarımcının yeni koleksiyon heyecanını paylaşmak beni çok mutlu etti. Emre’nin tarzını çok beğeniyorum kendisi zaten hem arkadaşım hem tasarımcım”dedi.

Defilenin tüm koreografisini ise Öner Evez ve Yakup Biçer üstlendi.

Emre Erdemoğlu 2022 Sonbahar/Kış Koleksiyonunda havacılık tarihindeki birçok kişinin portresini koleksiyonuna işledi. Tüm detaylarda ilk uçaklar ve uçak kanatları grafiksel bir dille yorumlanarak pilot portreleri koleksiyona dahil edildi.

Kaynak: NTV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.